Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

«Για μένα έκλεισε ο...»: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Τι δήλωσε για πρώτη φορά;

30 Ιανουαρίου 2023 13:23
«Για μένα έκλεισε ο...»: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Σπύρο Παπαδόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τη Ρένια Λουιζίδου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show. Μάλιστα, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως για εκείνον έκλεισε ο κύκλος της παρουσίασης.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», τονίζοντας ότι ήθελε να κάνει τηλεόραση για να δει αν μπορούσε να το κάνει ξανά, καθώς είναι η πρώτη του συμμετοχή σε τηλεοπτική σειρά μετά από 20 χρόνια! Με την ευκαιρία, δείτε το απίστευτο περιστατικό που σόκαρε τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Όσο για την εκπομπή «Στην Υγεία μας» που τελείωσε τον κύκλο της πριν από μερικά χρόνια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε ότι αυτό το κομμάτι έχει τελειώσει για εκείνον και δεν του λείπει καθόλου.

«Δεν μου λείπει καθόλου, κάθε άλλο. Εγώ τελείωσα το Στην Υγειά μας. Έκλεισε μέσα μου αυτός ο κύκλος κι είμαι πολύ περήφανος για αυτό το πράγμα που έγινε και με τόσους ανθρώπους που γνώρισα, αλλά έκλεισε και τώρα πια θέλω πραγματικά μόνο να ασχολούμαι με την υποκριτική» είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανέφερε με χιούμορ: «Εγώ είχα έρθει μια φορά στον Αντώνη Ρέμο αλλά πραγματικά αντιλαμβανόμουν ότι δεν μας κρατούσατε με το ζόρι, ούτε το κάνατε επίτηδες. Για να συντονιστούν όλοι αυτοί οι άνθρωποι, να βαφτούν και να κάνουν πρόβες…»

Και βέβαια ο Σπύρος Παπαδόπουλος, παραδέχτηκε τα… πάντα.

Από το ότι έχει ξεχάσει το παιδί του στο σούπερ μάρκετ, μέχρι και ένα περιστατικό όταν δούλευε (ενώ σπούδαζε) ως εισπράκτορας σε ασφαλιστική.

«Πάντα είχα αυτό το “χάσιμο”. Έκανα τις εισπράξεις για μια ασφαλιστική εταιρία και ξέχασα μία τσάντα 800.000 δραχμές μέσα στο Μινιόν. Αν δεν την είχα βρει, ακόμα φυλακή θα ήμουν» είπε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share