Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αφήνει οριστικά πίσω τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα ζωή για τον Μάνο Δασκαλάκη - Αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του (video)

«Έχει γίνει η πρόταση, έχει δώσει δαχτυλίδι»

30 Ιανουαρίου 2023 12:46
Αφήνει οριστικά πίσω τη Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέα ζωή για τον Μάνο Δασκαλάκη - Αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του (video)
Πηγή φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Και ενώ έχει ξεκινήσει η δίκη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας στην Πάτρα με κατηγορούμενη την μητέρα της, ο πατέρας της φαίνεται να ξαναφτιάχνει σιγά σιγά τη ζωή του, χαρίζοντας, μάλιστα, δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο.

Το πρωί της Δευτέρας η εκπομπή «Πρωινό» φιλοξένησε δηλώσεις κοντινού προσώπου του πρώην ζευγαριού και έκανε τις αποκαλύψεις, ενώ θυμίζουμε και τον μαινόμενο Αλέξη Κούγια: «Η Αγγελική Νικολούλη διερευνά εγκληματικές υποθέσεις με παράνομο τρόπο - Πάμπλουτος ο κ. Λέων από τη δυστυχία της...»

«Ο Μάνος τώρα και ψυχολογικά είναι πολύ χάλια λόγω των χαμών των παιδιών. Έχει προχωρήσει τη ζωή του, έχει μια σχέση με μια κοπέλα η οποία ήταν και πριν κοντά στο ζευγάρι Δεν θέλω να πω πολλά… Μάλιστα, μένανε και λίγο πιο έξω από την Πάτρα και η κοπέλα μετά από όλα αυτά που έχουν ακουστεί, που έχουν βγει στην επιφάνεια, έχει αναγκαστεί… έχει αλλάξει χρώμα μαλλιών, έχει γίνει μελαχρινή. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι εύκολο ούτε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Πάτρας γιατί κατευθείαν την αναγνωρίζουν.

Θα σου πω για τον Μάνο ότι τον στηρίζει πάρα πολύ η μητέρα του, η οικογένειά του. Απ’ την μεριά της κοπέλας που είναι τώρα μαζί, λίγο οι γνώμες διίστανται. Δηλαδή, οι μισοί είναι με το μέρος του (Μάνου), ότι “ναι, καλά κάνεις και προχωράς την ζωή σου” και οι άλλοι είναι ότι “όχι, δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις!”», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επιπλέον, όταν ρωτήθηκε αν έχουν αρραβωνιαστεί το επιβεβαίωσε λέγοντας: «Έχει γίνει η πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει ένα δαχτυλίδι».

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η νέα κατάθεση της ιατροδικαστή Τσιόλα, το "κρυφό" μνημόσυνο του Δασκαλάκη για τη Τζωρτζίνα και το τρισάγιο στη φυλακή (Video)

Όλο το ρεπορτάζ για τις δικαστικές εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών από την Πάτρα, μας παρουσίασε το μεσημέρι της Τρίτης, η εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα”. Παράλληλα, νέα στοιχεία σχετικά με την πιο σκοτεινή υπόθεση των τελευταίων ετών, που δεν είναι άλλη από την υπόθεση της Πάτρας με τα τρία νεκρά παιδιά, έρχονται στο προσκήνιο

Τι φέρεται να είπε η ιατροδικαστής, Αγγελική Τσιόλα στη νέα της κατάθεση για τον θάνατο της μικρής Ίριδας; Σύμφωνα με πληροφορίες της Ρούλας Κουσκουρή η Ρούλα Πισπιρίγκου, σκέφτεται να κάνει ένα τρισάγιο για την Τζωρτζίνα στο εκκλησάκι της φυλακής, το Σάββατο που έρχεται.

Δείτε όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ από την Ρούλα Κουσκουρή και τον Πέτρο Κουσουλό:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share