Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

«Φυλλορροεί» η περιουσία του Γιώργου Τράγκα: Το αδιανόητο ποσό που πούλησε τη βίλα στη Μύκονο ο γιος του

Πωλούνται ένα προς ένα τα ακίνητά του

30 Ιανουαρίου 2023 11:15
«Φυλλορροεί» η περιουσία του Γιώργου Τράγκα: Το αδιανόητο ποσό που πούλησε τη βίλα στη Μύκονο ο γιος του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Τράγκας δεν είναι πια εν ζωή, αφήνοντας μια ατράνταχτη περιουσία στους κληρονόμους του και το γιο του, Γιάννη, να πουλά άμεσα την εντυπωσιακή βίλα στη Μύκονο, στην περιοχή του Αγίου Λαζάρου, με νέο ιδιοκτήτη τον Ιωάννη Τσουκαρίδη.

Την ίδια στιγμή και οι κατοικίες στην Αμερική φέρεται να πουλήθηκαν από την Μαρία Καρρά, καθώς έχουνε κλείσει σχεδόν όλες οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα κινητά, με αναφορές να κάνουν λόγο ακόμη και για απόπειρα αυτοκτονίας της συζύγου του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», ο επιχειρηματίας Ιωάννης Τσουκαρίδης κατέβαλε τμήμα που άγγιξε το 1 εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει την κατοικία.

Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν επιβεβλημένη για τον γιο του Γιώργου Τράγκα, Γιάννη Τράγκα καθώς τα έξοδα για να προσλάβει δικηγόρους από την Αμερική, προκειμένου να βρει μια άκρη με τα δεκάδες ακίνητα του πατέρα του, ήταν υπέρογκα, σύμφωνα με το στενό περιβάλλον του.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ ο γιος του δημοσιογράφου – εκδότη αναγκάστηκε να προβεί σε αυτήν, από τη στιγμή που η Μαρία Καρρά φέρεται να μην υπέγραψε συγκεκριμένο συμβολαιογραφικό έγγραφο που θα ακολουθούνταν από την πράξη διαχωρισμού της περιουσίας στο Μονακό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτήν την κίνηση, ο Γιάννης Τράγκας θα μπορούσε να ελέγξει την περιουσία του πατέρα του, στο σύνολό της, μια και, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με τη διαθήκη του, του άφησε την εντυπωσιακή κατοικία που είχε στο Παρίσι και το 50% του διαμερίσματος που βρίσκεται στο Olympic Tower του Μανχάταν.

Οι τελευταίες πληροφορίες επιμένουν, ότι έπειτα από έρευνες μηνών, όλες σχεδόν οι εταιρείες στις οποίες ανήκαν τα ακίνητα του Γιώργου Τράγκα στις ΗΠΑ φέρεται να έχουν κλείσει.

Η τρομερή βίλα στη Μύκονο

Μέχρι και φέτος το καλοκαίρι η εντυπωσιακή βίλα των 200 τ.μ. στον Άγιο Λάζαρο νοικιαζόταν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν από τον μεγαλύτερο γιο του Γιώργου Τράγκα, μέσα από πλατφόρμα ενοικίασης ακινήτων στην οποία πλέον δεν υπάγεται.

Πρόκειται για μια οικία που προσφέρει στον ιδιοκτήτη της όλες τις ανέσεις και η οποία έχει ως μεγάλο αβαντάζ την εκπληκτική της θέα, αφού βρίσκεται ακριβώς πάνω από τον κόλπο της Ψαρούς, σε μια περιοχή όπου η αξία των ακινήτων αυξάνεται χρόνο με τον χρόνο.

Η εν λόγω βίλα επέφερε στον Γιάννη Τράγκα κάθε χρόνο ένα σταθερό εισόδημα, το οποίο από το τέλος του 2021 έγινε ακόμη πιο απαραίτητο, καθώς έπειτα από τον θάνατο του πατέρα του και τα αποκαλυπτήρια της διαθήκης, ξεκίνησε ένα ενδοοικογενειακός εμφύλιος για τον διαμοιρασμό της περιουσίας του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share