Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» από Βασίλη Καρρά: «Δεν είναι ντροπή, τη θυμάμαι γονατισμένη...»

Τι εξομολογήθηκε για το παρελθόν του;

30 Ιανουαρίου 2023 10:24
Αποκάλυψη «βόμβα» από Βασίλη Καρρά: «Δεν είναι ντροπή, τη θυμάμαι γονατισμένη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια κατάθεση ψυχής έκανε ο Βασίλης Καρράς, μιλώντας για τη μητέρα του και τα δύσκολα χρόνια που βίωσε. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι τη βοηθούσε να καθαρίζει, κάτι που δεν ήταν ντροπή γι' αυτόν. Με την ευκαιρία, δείτε πόσο έχει αλλάξει η εμφάνιση του σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βασίλης Καρράς πριν μερικά χρόνια είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην «Real», μιλώντας για τα δύσκολα και φτωχά παιδικά χρόνια που πέρασε αλλά και για την περηφάνια των γονιών του λέγοντας:

«Δεν ήθελαν να δώσουν δικαίωμα στον κόσμο ότι πεινούσαν». Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε πως όταν ήταν μικρός πήγανε με τη μητέρα του και τη βοηθούσε να καθαρίζει σκάλες: «Δεν είναι ντροπή. Πήγαινα και τη βοηθούσα. Και καθαρίζαμε σκάλες παρεούλα. Δε μου το ζήτησε εκείνη.

Βασίλης Καρράς

Εγώ ένιωθα την ανάγκη να τη βοηθάω. Να μην τυραννιέται… Τη θυμάμαι γονατισμένη, με τα πρησμένα γόνατα, να πλένει τα μάρμαρα, να με κοιτάει με την άκρη του ματιού της και να μη το δέχεται ότι ήμουν και εγώ στο πλάι της γονατισμένος και έδινα ένα χέρι στη δουλειά. Έτσι είναι οι μάνες… περήφανες για τα παιδιά τους… Στεναχωρήθηκα τώρα με αυτά που θυμήθηκα».

«Βόμβα» από Βασίλη Καρρά: «Επτά φορές πήρε το ποτάμι το σπίτι μου...»

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης είχε παραχωρήσει στο παρελθόν ο Βασίλης Καρράς στην εκπομπή του TV Mακεδονία ”Όλα Καλά” και μίλησε μεταξύ άλλων για την επαγγελματική του πορεία, τη σχέση του με τον Νότη Σφακιανάκη αλλά και το σπίτι του που πήρε επτά φορές το ποτάμι. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο μπήκε στο βιβλίο Γκίνες.

«Ο καλλιτέχνης πρέπει να αντιπροσωπεύει τον κόσμο, να γίνεται ένα μαζί του. Όσο μπορεί βέβαια, δεν μπορεί πάντα να το καταφέρνει αυτό. Εγώ δεν είχα μεγάλο σταθμό στην καριέρα μου, είχα σκαλοπάτια, πόντο-πόντο κέρδισα την αγάπη. Είχα σκεφτεί κάποτε να τα παρατήσω. Το 1992 είχα στεναχωρηθεί με τη δουλειά μου και ήθελα να την παρατήσω, αλλά είναι έρωτας αυτή η δουλειά», είχε εξομολογηθεί.

Βασίλης Καρράς σπίτι ποτάμι

Με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη που τον έβαλαν για ακόμα μια φορά στο στόχαστρο ο Βασίλης Καρράς δήλωσε: «Ο Νότης είναι ψυχούλα, είναι ένα παρεξηγημένο παιδί».

Τέλος με αφορμή τα όσα συνέβησαν στην Μάνδρα Αττικής μοιράστηκε μια προσωπική εμπειρία: «Επτά φορές πήρε το ποτάμι το σπίτι μου στην Σταυρούπολη, δεν έχουν μείνει ούτε παιδικές φωτογραφίες να θυμάμαι, τα είχε πάρει επτά φορές ψυγεία, κουζίνες…Λυπήθηκα για όσα έγιναν στη Μάνδρα Αττικής. Να προσέχουμε ο ένας τον άλλον, από εδώ και πέρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share