Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024

Θα τρίβετε τα μάτια σας: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Γωγώς Μπρέμπου

Δεν είχαμε ιδέα!

30 Ιανουαρίου 2023 08:14
Θα τρίβετε τα μάτια σας: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Γωγώς Μπρέμπου
(ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας βλέπουμε τη Γωγώ Μπρέμπου να πρωταγωνιστεί φέτος στον «Παράδεισο των Κυριών», ωστόσο αυτό που αγνοούν αρκετοί είναι η πραγματική της ηλικία.

Η θεατρική αλλά και τηλεοπτική της διαδρομή χαρακτηρίζεται από αξιοσημείωτες δουλειές που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τη συνεργασία της με τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο.

Η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως πέρασε μια σοβαρή ασθένεια, γεγονός που την έκανε να αναθεωρήσει πολλά πράγματα στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει στο περιοδικό «Hello!» για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της:

Γωγώ Μπρέμπου και Χρήστος Χωμενίδης

«Μετά από αυτό αναθεώρησα πολλά πράγματα. Κατάλαβα ότι τώρα είμαστε και αύριο μπορεί να μην ζούμε. Η ζωή είναι απόλυτα δική μας και πρέπει να είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για τον εαυτό μας» και στη συνέχεια, είχε συμπληρώσει: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν νομίζω ότι για κανέναν άνθρωπο είναι εύκολο. Εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να παλέψεις, να ελπίζεις και να αφήνεσαι στη ζωή.

Μετά από αυτό αναθεώρησα πολλά πράγματα. Κατάλαβα ότι τώρα είμαστε και αύριο μπορεί να μην ζούμε. Η ζωή είναι απόλυτα δική μας και πρέπει να είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για τον εαυτό μας» και συμπλήρωσε: «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Δεν νομίζω ότι για κανέναν άνθρωπο είναι εύκολο. Εκεί καταλαβαίνεις ότι πρέπει να παλέψεις, να ελπίζεις και να αφήνεσαι στη ζωή».

Ο γνωστός συγγραφέας, Χρήστος Χωμενίδης και η Γωγώ Μπρέμπου μετρούν 8 χρόνια σχέσης. Ωστόσο, το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σημειώνεται πως πριν τη σχέση της με τον συγγραφέα ήταν για χρόνια ζευγάρι με τον επίσης ηθοποιό Κώστα Κάππα, ενώ είναι γεννημένη στις 21 Νοεμβρίου του 1974, δηλαδή φέτος κλείνει τα 49!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share