Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Άλισον Χαντ: Αυτή είναι η άγνωστη μητέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου - Τι δουλειά έκανε (photos)

Είναι γονιδιακή η ομορφιά!

30 Ιανουαρίου 2023 07:27
Άλισον Χαντ: Αυτή είναι η άγνωστη μητέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου - Τι δουλειά έκανε (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άλισον Αλεξανδράτου-Χαντ έκανε, μερικά χρόνια πριν από την κόρη της, Τζούλια, καριέρα στο μόντελινγκ! Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε ο πατέρας της για το ροζ βίντεο.

Όταν ο πελαργός τής χτύπησε την πόρτα, και μάλιστα δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, η μαμά Άλισον έκανε αίτηση για να γίνει αεροσυνοδός και προσελήφθη εν μια νυκτί στη Venus Airlines - λόγω της κλασάτης εμφάνισής της που έκοβε ανάσες. Με την ευκαιρία, αυτός είναι πατέρας του παιδιού της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Τα κάλλη της Άλισον, που πολλοί παραλλήλιζαν με εκείνα της Νικόλ Κίντμαν, είχε προηγουμένως εντοπίσει ένα μοντέλο στην Ελλάδα, που της πρότεινε να ασχοληθεί με το χώρο. Έτσι, η Άλισον έσπευσε στο πρακτορείο μόντελινγκ της Μαίρης Δρακοπούλου στο Κολωνάκι, όπου και εντάχθηκε επιστρέφοντας από τη Βιέννη το 1982, λίγο μετά τη γέννηση της Άρτεμις.

Άλισον Χαντ

Σχεδόν αμέσως ξεκίνησαν και οι επαγγελματικές προτάσεις για φωτογραφήσεις, αλλά και για τηλεοπτικά διαφημιστικά. Μάλιστα, μετά τη γέννηση και της Τζούλιας, το πανέμορφο τρίο συμμετείχε μαζί σε επιδείξεις και φωτογραφήσεις για περιοδικά. Οικογενειακή υπόθεση, δηλαδή, το μόντελινγκ.

Η Άλισον γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο, στην περιοχή Surrey και μετά το σχολείο εργάστηκε ως γραμματέας διευθυντικού στελέχους στην American Εxpress, αλλά και στα Ηνωμένα Έθνη στη Βιέννη. Σε μια άλλη γωνιά της Βιέννης, ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος σπούδαζε πολιτικός μηχανικός στο Πολυτεχνείο.

η μητέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Το ζευγάρι γνωρίστηκε ένα καλοκαίρι στο αγαπημένο νησί του Ζήσιμου, την Ίο, όπου είχε πάει για διακοπές. Οι δυο τους συναντήθηκαν σε κάποιο νυχτερινό κλαμπ και από την πρώτη στιγμή ερωτεύτηκαν σφόδρα ο ένας τον άλλον.

Η Άλισον έχει αδυναμία και στις δύο κόρες της, ενώ τα σχόλια που ακούει για τη συγκλονιστική ομοιότητα που έχει με την Τζούλια είναι κάτι παραπάνω από συχνά.

«Βόμβα» από τη μητέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου: «Πεθάναμε εντελώς, για δύο μήνες ήμασταν στο...»

Μπορεί η Τζούλια Αλεξανδράτου να περιμένει το πρώτο της παιδί, ωστόσο η σχέση με την οικογένεια της έχει «παγώσει» εδώ και χρόνια, ειδικά με τον πατέρα και την αδερφή της, Άρτεμις. Η μόνη με την οποία έχει κάποια επαφή φαίνεται πως είναι αποκλειστικά η μητέρα της.

Πριν από αρκετά χρόνια την εποχή που είχε διαρρεύσει το ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, η μητέρα της είχε μιλήσει για τη σχέση τους και τις δύσκολες στιγμές που βίωσαν όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την κόρη τους.

Η μητέρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Άλισον, είχε δώσει τότε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό People μιλώντας φυσικά για την κόρη της. Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη είχε αναφέρει: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε ποτέ την Τζούλια, είναι αστείο!

μητέρα Τζούλιας Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης

Όσα λεφτά έβγαζε από το μόντελινγκ, πηγαίναμε μαζί και παίρναμε ρούχα, παιχνίδια, ό,τι ήθελε», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας:

«Στην Τζούλια μόνο αγάπη της δώσαμε και παραπάνω από το κανονικό. Μπορεί μάλιστα και να την κακομάθαμε, γιατί ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδί. Της κάναμε όλα τα χατίρια».

Για το ροζ dvd είχε αναφέρει τα εξής: «Εκεί ήταν που πεθάναμε εντελώς. Για δύο μήνες ήμασταν στο κρεβάτι, δεν βγαίναμε από το σπίτι. Δεν μπορούσαμε να κοιτάξουμε την κοινωνία και τους φίλους μας. Ζήσαμε μια κόλαση».

«Οι σχέσεις της οικογένειας έχουν πλέον αποκατασταθεί. Η Τζούλια μας αγαπάει και εμείς την αγαπάμε. Είμαστε μια χαρά τώρα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share