Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θλίψη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - "Το θεωρώ μεγάλη απώλεια..."

Του στοίχισε

29 Ιανουαρίου 2023 17:10
Θλίψη για τον Σπύρο Παπαδόπουλο -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει αποφασίσει να μην γυρίσει ξανά στον ρόλο του παρουσιαστή. Παρ'όλο που αγάπησε και αγαπήθηκε μέσα από αυτή την εκπομπή, έχει δηλώσει πως δεν θα το ξαναέκανε.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι υπήρχε ένα πρόσωπο που ήθελε να τιμήσει στο "Στην υγειά μας" και στενιχωρήθηκε που δεν έγινε ποτέ αυτό. Ο λόγος για τον Σταύρο Ξαρχάκο. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του ηθοποιού για την δύσκολη οικονομική περίοδο που πέρασε.

«Πολύ τον ήθελα. Του είπα κιόλας πως εάν έρθει να κάνουμε ένα διπλό αφιέρωμα, μετά θα μπορούσα να την σταματήσω, αλλά δεν θέλει ο άνθρωπος και το σέβομαι φυσικά. Σέβομαι όποιον δεν θέλει να έρθει γιατί καταλαβαίνω τη δυσκολία του να εμφανίζεσαι στην τηλεόραση. Εγώ δηλαδή δεν μπορώ καθόλου να με φωνάζουν στην τηλεόραση. Τους νιώθω τους ανθρώπους. Το θεωρώ, όμως, μεγάλη απώλεια. Εχω την παραξενιά ότι δεν θέλω να κάνω ένα αφιέρωμα σε έναν άνθρωπο που είναι δέκα χιλιόμετρα παρακάτω, με βίντεο. Θέλω να είναι εκεί. Δεν μπορώ να κάνω αφιέρωμα και να είναι ο Σταύρος στο σπίτι του και να βλέπει την εκπομπή. Θέλω να είναι παρών».

Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Θα ήθελα να τελειώσω...»

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο «Gala», είχε εξομολογηθεί πως θα ήθελε να τελειώσει πάνω στη σκηνή. Με την ευκαιρία, δείτε όλο το παρασκήνιο για το μοίρασμα της περιουσίας του μετά το διαζύγιό του με την Αθηνά Τσιλύρα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο κέρδος σας από αυτή τη δουλειά;

«Ότι έχω μια δουλειά που την αγαπάω τόσο πολύ. Γιατί το μεγαλύτερο κομμάτι της ζωής μας είναι η δουλειά μας. Ειδικά για μας τους ηθοποιούς που δουλεύουμε μέχρι το βαθύ γήρας. Είναι σπουδαίο να κάνεις μια δουλειά που την αγαπάς και σε κρατάει ξύπνιο και ενεργό. Είναι σαν να βγάζεις τη γλώσσα στον χρόνο και στον θάνατο».

Θέλετε να παίζετε μέχρι τα βαθιά γεράματα;

«Θα ήθελα να τελειώσω πάνω στη σκηνή. Απλώς είμαι περίεργος, μόλις νιώσω ότι λίγο δεν τα καταφέρνω θα την κοπανήσω. Και δεν θα πάρει κανείς χαμπάρι πότε την κοπάνησα και πού βρίσκομαι.

Σπύρος Παπαδόπουλος τέλος

Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα πούνε για μένα «ρε γαμώτο, τον κακομοίρη, δεν μπορεί πια». Το ‘χω δει κάνα-δυο φορές σε αγαπημένους μου ηθοποιούς και στενοχωρήθηκα πολύ».

Η οικειότητα που νιώθουμε εμείς, το κοινό μαζί σας, σας κούρασε ποτέ;

«Καθόλου. Πρέπει να ήμουν 10 ή 11 χρόνων όταν είδα τον Θανάση Βέγγο που γυρνούσε μια ταινία στη γειτονιά μου. Έμεινα κόκαλο Δεν το πίστευα ότι τον έβλεπα ζωντανό, δεν είχα ξαναδεί ηθοποιό από κοντά.

Με είδε λοιπόν πώς έμεινα και τον κοιτούσα, ήρθε, μου χάιδεψε το κεφάλι και μου είπε: «Τι είναι ρε μικρούλη;». Η χαρά που πήρα ήταν απίστευτη. Το έλεγα για μέρες. Δεν μπορώ λοιπόν να στερήσω σε κάποιον το δώρο που πήρα κάποτε κι εγώ»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share