Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το αποκάλυψε η πεθερά του Κώστα Μπακογιάννη - Αυτό είναι το χούι της Σίας Κοσιώνη

"Πάντα λέει ότι..."

29 Ιανουαρίου 2023 16:52
Το αποκάλυψε η πεθερά του Κώστα Μπακογιάννη - Αυτό είναι το χούι της Σίας Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την κόρη της Σία Κοσιώνη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη η μητέρα της, Δήμητρα. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Λιάνας Κανέλλη για την δημοσιογράφο.

Μεταξύ άλλων η μητέρα της "σιδηράς κυρίας" της ενημέρωσης μίλησε για τα ελαττώματα της κόρης της, όπως ότι είναι ξερόλας και λέει ότι τα ξέρει όλα.

"Η Σία θεωρεί ότι τα ξέρει όλα και δεν δέχεται συμβουλές από κανέναν.", ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι δεν μεταφέρει τα καλά λόγια που ακούει από τους άλλους για την κόρη της για να μην παίρνουν τα μυαλά της αέρα.

Αποκαλύφθηκε μετά από χρόνια: Ο λόγος που πήρε διαζύγιο η Σία Κοσιώνη πριν γνωρίσει τον Μπακογιάννη

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι σήμερα ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια της showbiz, έχοντας περάσει και οι δυο τους από την «άβυσσο» του διαζυγίου, προτού γνωριστούν.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, που έχει βάλει στη... μάχη της ενημέρωσης και το παιδί της, υπήρξε παντρεμένη για αρκετά χρόνια με τον επίσης δημοσιογράφο Μιχάλη Λεάνη και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν ότι αυτή η σχέση θα επισφραγιζόταν με τον ερχομό ενός παιδιού.

Το 2013, όμως, ακούστηκε έντονα το θέμα του διαζυγίου, κάτι που επιβεβαιώθηκε, μιας και το ζευγάρι ήταν σε διάσταση ήδη για αρκετούς μήνες.

Στο περιβάλλον του ΣΚΑΪ λεγόταν ότι ποτέ δεν είχε δώσει καμία αφορμή για την προσωπική της ζωή. Τα ίδια ισχυρίζονταν και οι συνεργάτες του Μιχάλη Λεάνη στην εφημερίδα που εργαζόταν.

Οι φήμες μάλιστα ήθελαν τον καθέναν από τους δυο τους να έχουν προχωρήσει στη ζωή του, χωρίς να έχουν σταματήσει να συνεννοούνται για διαδικαστικά ζητήματα και να έχουν βρει ήρεμο λιμάνι σε αγκαλιές πλέον άλλων συντρόφων, κάτι που για αμφότερους επιβεβαιώθηκε, με την Κοσιώνη μάλιστα αργότερα να γνωρίζει τον Μπακογιάννη.

Πώς γνωρίστηκε με τον Κώστα Μπακογιάννη

Στην εφημερίδα Freddo διαβάσαμε αφιέρωμα για τον έρωτα που «χτύπησε» με τα βέλη του ζευγάρια πολιτικών και δημοσιογράφων. Πώς γνωρίστηκαν Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι γνωρίστηκαν σε ένα party που είχε διοργανώσει το 2013 στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση ο τότε εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ και συνάδελφος Ανδρέας Παπαδόπουλος. Αμέσως υπήρξε μεταξύ τους μια μοιραία έλξη. Αμφότεροι είχαν από ένα διαζύγιο στο ενεργητικό τους αλλά πλέον ήταν ελεύθεροι και απαλλαγμένοι από δεσμεύσεις του παρελθόντος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share