Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2023

"Δεν αρέσει στον Αντώνη να...": Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπεκατώρου για τον σύζυγό της

Το μυστικό της σχέσης τους

29 Ιανουαρίου 2023 16:29
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" παραχώρησε συνέντευξη το μεσημέρι του Σαββάτου (28/1) η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση της με τον σύζυγό της Αντώνη. Με την ευκαιρία, δείτε πως ήταν πριν 23 χρόνια η Μαρία Μπεκατώρου.

"Δεν αρέσει στον Αντώνη να είναι στον χώρο μας και αυτό είναι υγιές και μου φέρνει ισορροπία", είπε η παρουσιάστρια εξηγώντας πως αυτό την βοηθά να είναι καλά στην ζωή της και στην συμβίωσή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Εξωσωματική για τη Μαρία Μπεκατώρου: «Μέσα στον επόμενο χρόνο θα...»

Σε εξομολόγηση είχε προχωρήσει στο παρελθόν η Μαρία Μπεκατώρου σχετικά με την προσπάθεια να αποκτήσει παιδί, επιστρατεύοντας μέχρι και την εξωσωματική γονιμοποίηση, με την ίδια να συγκλονίζει με τα λόγια της.

Την επιθυμία της να προσπαθήσει να αποκτήσει ένα μωράκι με εξωσωματική γονιμοποίηση είχε αποκαλύψει η Μαρία Μπεκατώρου στην Ελένη Μενεγάκη.

Τότε η γνωστή παρουσιάστρια είχε εξομολογηθεί πως θέλει πολύ ένα παιδάκι με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο και θα ήταν χαρούμενη αν κατάφερναν να αποκτήσουν ακόμη και με εξωσωματική.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία της στο θέμα της εγκυμοσύνης και των παιδιών και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πει πως θέλει να γίνει μανούλα.

Η Μαρία Μπεκατώρου μιλάει για την εξωσωματική

Έτσι, μιλώντας αρχικά με την Ελένη για τις εξωσωματικές είπε: “Εγώ αν κατάφερνα να κάνω παιδί με εξωσωματική θα έβγαινα και να το πω και να ευχαριστήσω δημόσια τον γιατρό μου γι’ αυτό το θαύμα”.

Ενώ, λίγο αργότερα αποκάλυψε: “Με τον Αντώνη θέλουμε πολύ να αποκτήσουμε ένα παιδί και μέσα στον επόμενο χρόνο, αν όλα πάνε καλά και έχουμε τακτοποιήσει και τα επαγγελματικά μας, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα παιδί. Θα προσπαθήσουμε με εξωσωματική”.

Όταν όμως, ρωτήθηκε αν γνωρίζει το πόσο δύσκολη μπορεί να είναι η διαδικασία της εξωσωματικής, δήλωσε:

“Θέλουμε πολύ ένα παιδί και θα προσπαθήσουμε για να το αποκτήσουμε, αλλά αν δεν έρθει θα ζήσουμε όπως είμαστε”

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share