Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Δίκασε" η Άντζελα Δημητρίου: "Δεν με σεβάστηκε..." - Το μεγάλο παράπονο από τον Σάκη Ρουβά

Μίλησε για όλα η τραγουδίστρια

29 Ιανουαρίου 2023 15:19
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Δημητρίου έχει μιλήσει αρκετές φορές για νέους καλλιτέχνες που έχει συνεργαστεί και βοηθήσει στην πορεία της καριέρας της. Με την ευκαιρία, δείτε την σκληρή κριτική από τον Γιάννη Φλωρινιώτη.

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει πριν κάποια χρόνια η ερμηνεύτρια εξέφρασε δημόσια το παράπονό της για τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο συνεργάστηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του και τον οποίο βοήθησε αρκετά, αλλά σύμφωνα με τα λεγόμενά της κάτι τέτοιο δεν αναγνωρίστηκε.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Της τα έσκασαν «χοντρά» τα Jumbo: Τόσες χιλιάδες ευρώ είχε πάρει η Άντζελα Δημητρίου για την επίμαχη διαφήμιση

Το μακρινό 2016 η διαφήμιση των Jumbo είχε ως πρωταγωνίστρια την Άντζελα Δημητρίου, η οποία είχε κάνει θραύση με την ατάκα «Χτύπα σαν άντρας». Μάλιστα, η γνωστή αλυσίδα παιχνιδιών είχε δώσει πολλές χιλιάδες ευρώ στην τραγουδίστρια.

Το διαφημιστικό σποτ της γνωστής εταιρίας παιχνιδιών, είχε προκαλέσει τότε ποικίλα σχόλια και το τρολάρισμα δεν είχε αργήσει να έρθει, αλλά η λαϊκή τραγουδίστρια δεν έδειξε να πτοείται. Με την ευκαιρία, δείτε για ποιο λόγο βρίσκεται στα μαχαίρια εδώ και χρόνια με την Καίτη Γαρμπή.

Ωστόσο, οι δημιουργοί αυτής της διαφήμισης πέτυχαν τον σκοπό τους, το ίδιο και η Αντζελα Δημητρίου που πήρε ένα αρκετά μεγάλο ποσό για να πάρει μέρος στο σποτ.

Σύμφωνα με το Freddonews.gr, η τραγουδίστρια έλαβε το ποσό των 40.000 και μόνο χαρούμενη μπορεί να είναι για το αποτέλεσμα.

Καταβεβλημένη η Άντζελα Δημητρίου: «Έχω τρία χρόνια να μιλήσω με το γιο μου...»

Σε παλιότερη συνέντευξή της σε ελληνικό, εβδομαδιαίο περιοδικό, η Άντζελα Δημητρίου, φανερά καταβεβλημένη, είχε αποκαλύψει πως είχε τρία χρόνια να μιλήσει με το γιο της, Βαγγέλη και τα εγγόνια της.

Με την ευκαιρία, αυτό είναι όλο το άγνωστο παρασκήνιο στη σχέση της Άντζελας Δημητρίου με το γιο της.

«Έχω τρία χρόνια να μιλήσω με το γιο μου και να δω τα εγγόνια μου. Είναι μια ιστορία που με στενοχωρεί πολύ, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Ίσως έχει κάπου τα δίκια του. Μάνα δεν είναι αυτή που γεννά ένα παιδί, αλλά εκείνη που το μεγαλώνει και το αναθρέφει.

Αν το παιδί σου δεν ζει στην καθημερινότητα μαζί σου, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Δεν γίνεται έπειτα από τόσα χρόνια να αλλάξω εγώ το γιο μου ούτε ο γιος μου εμένα όμως. Άρα είμαστε μακριά και αγαπημένοι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Καταβεβλημένη η Άντζελα Δημητρίου

Κατόπιν, είχε συμπληρώσει λέγοντας: «Μου λείπουν πολύ, όπως και ο γιος μου. Πιστεύω, ελπίζω και εύχομαι κάποια στιγμή να γίνει κάτι και να ενωθεί η οικογένεια μας.

Θέλω το παιδί μου να με αγαπά, να καταλάβει ότι η μάνα του δεν είναι η Άντζελα Δημητρίου αλλά η Αγγελική Κιουρτσάκη. Η Άντζελα Δημητρίου ανήκει στο ευρύ κοινό.

Η Αγγελική Κιουρτσάκη είναι στο δικό της κόσμο, στο σπίτι της με τους φίλους της, τα παιδιά της, τη μάνα της και τον αδελφό της»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share