Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Ανοιχτή απειλή για τον Λάκη Λαζόπουλο - "Όπου τον βρίσκω θα τον δέρνω..."

"Δεν μπορώ να συγχωρήσω..."

29 Ιανουαρίου 2023 15:03
Ανοιχτή απειλή για τον Λάκη Λαζόπουλο -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόντρα Αλέξη Κούγια και Λάκη Λαζόπουλου κρατά πολλά χρόνια. Μάλιστα πολλοί θυμούνται το περιστατικό με τους δύο άνδρες να πιάνονται στα χέρια σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Αθήνας. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Λάκη Λαζόπουλου για τον Θανάση Βέγγο.

Άγριες σκηνές στο κέντρο «Αθηνών Αρένα». Ο Αλέξης Κούγιας πιάστηκε στα χέρια με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Όλα άρχισαν όταν ο Αλέξης Κούγιας πέταγε παγάκια στον Λάκη Λαζόπουλο, που καθόταν σε τραπέζι μπροστά του, μαζί με την Μαρινέλλα.

Όταν ο ποινικολόγος κατάλαβε ότι δεν του… έσπασε τα νεύρα, σηκώθηκε, άρπαξε τον κ. Λαζόπουλο και του κοπάνησε το κεφάλι στο τραπέζι.

Μάλιστα φώναζε «Μου διέλυσες την οικογένεια ρε π@@στη, θα σε γα@@σω»!

Στο νυχτερινό μαγαζί, στο οποίο εμφανίζονται ο Αντώνης Ρέμος με την Δέσποινα Βανδή, επικράτησε πανικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Λαζόπουλος φώναζε «Είναι τρελός, σταματήστε τον!», ενώ παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού προκειμένου να τους χωρίσουν.

Υπενθυμίζεται πως Λάκης Λαζόπουλος και Αλέξης Κούγιας βρίσκονται σε αντιπαράθεση εδώ και πολλά χρόνια. Ο Λαζόπουλος τον έχει σατιρίσει ουκ ολίγες φορές ενώ ο ποινικολόγος έχει μιλήσει δημοσίως εναντίον του.

Όταν ο Κούγιας έλεγε “θα δείρω τον Λαζόπουλο, είμαι 1,79”

Πριν σχεδόν χρόνια ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε τον Αλέξη Κούγια και εκείνος μίλησε για την κόντρα του με τον Λάκη Λαζόπουλο.

Ο γνωστός ποινικολόγος μεταξύ άλλων είπε το 2016 για τον Λάκη Λαζόπουλο.

«Δεν μπορώ να συγχωρήσω το Λαζόπουλο και εύχομαι ο θεός να μην μας κάνει να συναντηθούμε. Αυτό που έκανε ο Λαζόπουλος σε μένα και τα παιδιά μου επί τρία χρόνια, είναι πέρα από κάθε όριο. Σε κάθε εκπομπή του επί τρια χρόνια με παρουσίαζε ως νάνο… Είμαι 1.78…

«Έφερε τη δικτατορία και παζάρευε...»: Κόλαφος ο Λάκης Λαζόπουλος για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο (Video)

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με έντονο τρόπο τα όσα ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος σχετικά με την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο ηθοποιός τόνισε πως ο εκλιπών έφερε τη δικτατορία στην Ελλάδα και παζάρευε να γίνει ξανά βασιλιάς.

Παράλληλα, ο Χρήστος Δάντης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την προβολή του θανάτου και της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Λάκης Λαζόπουλος: Να αγοράσουμε και ένα θρόνο;

«Είναι άλλο πράγμα αν είναι συμπαθής ο Κωνσταντίνος, η γυναίκα του Άννα Μαρία, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και είναι άλλο πράγμα ο πολιτικός του ρόλος και ο τρόπος που διέλυσε τη δημοκρατία μας, έφερε τη δικτατορία και παζάρευε να ξαναγίνει βασιλιάς.

Και ρωτώ: είναι η ώρα αυτή ο λαός με αυτά τα προβλήματα που έχει να αγοράζει και θρόνο; Αυτό που μας λείπει αυτή τη στιγμή είναι να πάμε να αγοράσουμε κι ένα θρόνο; Είμαστε με τα καλά μας;» σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε:

«Θέλω να ρωτήσω αυτούς που πήγαν που τους σέβομαι κι αυτούς, αυτοί σέβονται την ιστορία της χώρας; Αυτοί που έτρεξαν στον τέως βασιλιά, θέλω απλά να τους πω ότι μια ασπρόμαυρη τηλεόραση του 1973 που πουλιέται στο Μοναστηράκι, η οποία δεν παίζει ούτε καν ασπρόμαυρα. Το ασπρόμαυρο έχει φύγει από τη ζωή μας, σας παρακαλούμε μην επιχειρείτε να το ξαναφέρετε».

Γιώργος Λιάγκας: «Να τον πετάγαμε στον Σαρωνικό να τον φάνε τα σκυλόψαρα;»

«Είναι αυτό που θες να κάνεις κριτική, αλλά η πράξη είναι τέτοια που σου ακυρώνει και την κριτική. Διαφωνώ πλήρως με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ποιος μίλησε για θρόνο;

Πρέπει να το ψάξετε εσείς οι αριστεροί -εγώ δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός, κεντρώος αυτοχαρακτηρίζομαι- έχετε κρίση αυτή τη στιγμή, γιατί περιμένατε τα τέρατα, δεν έγιναν και κάνετε μια κριτική χωρίς να έχει υπόσταση.

Ποιος μίλησε για επανόρθωση του θρόνου; Ποιος έδωσε άφεση αμαρτιών για τις πραγματικά μεγάλες πολιτικές αμαρτίες του Κωνσταντίνου; Ορθώς τον διώξαμε -όχι τον Κωνσταντίνο, τον θεσμό. Ήρθε, του επετράπη να μείνει εδώ, πέθανε.

Ας μου απαντήσει κάποιος. Τι να τον κάναμε; Να τον πετάγαμε στον Σαρωνικό να τον φάνε τα σκυλόψαρα; Ας μου απαντήσει. Πήρε μια Σολομώντεια ορθότατη απόφαση ο Μητσοτάκης. Δεν προκάλεσε κανένας. Ως προς τι η κριτική; Δεν το καταλαβαίνω», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share