Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Φοβάμαι...» - Ανησυχία για την Σοφία Αλιμπέρτη

Τι λέει για την απόφαση να αφήσει την Πάρο τον χειμώνα

29 Ιανουαρίου 2023 14:57
«Φοβάμαι...» - Ανησυχία για την Σοφία Αλιμπέρτη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Σοφία Αλιμπέρτη στο περιοδικό HELLO! και στις δημοσιογράφους, Μαίρη και Γωγώ Αυγερινοπούλου, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει και μια ανησυχία της. Επίσης, η Σοφία Αλιμπέρτη είχε βρεθεί προ ετών στην εκπομπή "Μες την καλή χαρά", απαντώντας στις φήμες που την ήθελαν να έχει κάνει μυστικό γάμο στην Αμερική.

Η γνωστή παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και έχει επιλέξει ως μόνιμο τόπο διαμονής την Πάρο, μίλησε μεταξύ άλλων, για την απόφασή της να επιστρέψει στην Αθήνα τον χειμώνα, την καραντίνα, τους γιους της, Νικόλα και Μιχαήλ αλλά και για την σχέση τους.

Διάβασε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Θα μπορούσες να το κάνεις τώρα, που αποφάσισες να αφήσεις την Πάρο τον χειμώνα και να έρθεις στην Αθήνα. Πώς και πήρες αυτή την απόφαση; Πώς πέρασες στο νησί την πανδημία;

«Σοφία Αλιμπέρτη: Καλύτερα από ό,τι θα την περνούσα στην Αθήνα φαντάζομαι. Σε άλλη ατμόσφαιρα, με άλλες εικόνες, πιο ξεκούραστο βλέμμα. Η μοναξιά όμως και το κλείσιμο ήταν τα ίδια. Για κανέναν άνθρωπο δεν ήταν εύκολα. Μετά από όλα αυτά, φέτος αποφάσισα να έρθω στην Αθήνα για να βρεθώ στην αγκαλιά των παιδιών μου, στην ασφάλεια τους. Μεγαλώνω και φοβάμαι να είμαι μόνη. Θέλω κοντά μου την οικογένεια μου και τους φίλους μου»

Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά: Στα "μαχαίρια" Σοφία Αλιμπέρτη και Αλέξανδρος Παρθένης χρόνια μετά τον χωρισμό τους

Μπορεί στο παρελθόν να ήταν ζευγάρι, αλλά πλέον… ούτε που μιλιούνται! Ο λόγος για την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Αλέξανδρο Παρθένη, που συναντήθηκαν πριν κάποιο καιρό στο γνωστό κοσμικό στέκι «Mario» της Πάρου και δεν είπαν ούτε «γεια». Με την ευκαιρία, δείτε το σκηνικό που έκανε την Σοφία Αλιμπέρτη να σπαράξει στο κλάμα.

Η Σοφία Αλιμπέρτη, βρισκόταν στο μαγαζί, όπου διασκέδαζε με φιλική της παρέα. Να σου λοιπόν, «σκάει μύτη» ο πρώην –Αλέξανδρος Παρθένης-, και τα δυο τους έρχονται σχεδόν… «face to face»!

Ο Αλέξανδρος Παρθένης πέρασε από το «Mario» ώστε να χαιρετήσει μια φιλική του παρέα. Αφού έκατσε λοιπόν 5-10 λεπτά στο τραπέζι τους και «τα είπαν», ήρθε η ώρα για να φύγει. Σηκώθηκε, πέρασε λοξά από το τραπέζι που καθόταν η Σοφία Αλιμπέρτη, και ούτε «γεια» δεν της είπε.

«Καπνός» ο Παρθένης στη θέα της πρώην… Αλλά και η Σοφία Αλιμπέρτη... δεν πολυσκοτίστηκε!

Αν και πάει καιρός που το ζευγάρι έχει ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, οι σχέσεις τους δεν είναι και οι καλύτερες.

Δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά: Στα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share