Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοκάρει η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Αριστοτέλης με χόρευε και μου...» - Σάλος με τις αποκαλύψεις για τον Ωνάση

«Ανέβαινα στο καμαρίνι και...»

29 Ιανουαρίου 2023 13:51
Σοκάρει η Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Ο Αριστοτέλης με χόρευε και μου...» - Σάλος με τις αποκαλύψεις για τον Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Δέσποινα Βανδή επέστρεψε στο Chart Show με νέο επεισόδιο και υποδέχτηκε στο πλατό την Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της γνωριμία με τον Αριστοτέλη Ωνάση και τον Σταύρο Νιάρχο.

Παράλληλα, η σχέση της Ζωζώς Σαπουντζάκη με τα χρήματα δεν είναι και η καλύτερη, όπως έχει αφήσει να καταλάβουμε μέσα από συνεντεύξεις της, γι' αυτό το λόγο ο άντρας της είχε δεσμεύσει στο παρελθόν τα λεφτά της για τρία ολόκληρα χρόνια

Δύο από τους πλέον ισχυρούς άνδρες την εποχή που εκείνη μεσουρανούσε καλλιτεχνικά. «Ο Ωνάσης ήταν εκπληκτικός. Ήταν κύριος. Ενώ ο Νιάρχος, την ώρα που τελείωνα το τραγούδι μου, μου έστελνε ένα κουτάκι σπίρτα. Ναι, ένα κουτάκι σπίρτα. Ανέβαινα στο καμαρίνι, έβλεπα το κουτάκι και ήταν γεμάτο με λίρες».

«Ο Ωνάσης όμως δεν έκανε τέτοια πράγματα. Με χόρευε και μου μιλούσε συνέχεια τότε για την Μαρία Κάλλας. Συνέχεια. Εκπληκτικό παιδί και ο γιος του, ο Αλέξανδρος» τόνισε ακόμα η Ζωζώ Σαπουντζάκη στη μουσική εκπομπή της Δέσποινας Βανδή το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

«Βόμβα» από Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Με έπρηξε με τη ζήλια» - Αποκάλυψε τον άντρα που δε θέλει να θυμάται με τίποτα

Πέταξε «βόμβα» η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν, μιλώντας για τον άντρα που δε θέλει να θυμάται, καθώς η ζήλια ήταν διάχυτη στη σχέση τους, αλλά και το παιδί που έχασε. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψή της για τον Κώστα Βουτσά.

Ο έρωτας ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή σας;

Ήταν ναι. Δεν υπήρξα όμως και τόσο τυχερή. Έκανα έναν γάμο με έναν γιατρό που ήταν πολύ μεγαλύτερος από εμένα, ο οποίος ζήλευε πολύ και μου έκανε τη ζωή μου μαρτύριο. Τα μάζεψα και έφυγα.

Μου έκανε τη ζωή μου δύσκολη, με έπρηξε με τη ζήλια. Χρήματα δεν είχε, γιατί δεν μου έδινε να πάρω την κολόνια μου. Πήραμε διαζύγιο και επέστρεψε, γιατί ήθελε να με παντρευτεί ξανά αλλά του είπα «όχι, τώρα είναι αργά».

Τον τωρινό σας σύντροφο πώς τον γνωρίσατε;

Ένα βράδυ γυρίζοντας από τη δουλειά τράκαρα πολύ άσχημα, γιατί ήμουν κουρασμένη. Σώθηκα από θαύμα και το αυτοκίνητο έγινε κομμάτια. Θυμάμαι πήγα στο νοσοκομείο και μου είπε ο γιατρός «βγάλε τώρα την ταυτότητα να δούμε πόσο είσαι». Τελικά, γίναμε φίλοι με τον γιατρό. Μετά απ’ αυτό γνώρισα τον σύντροφό μου.

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Ήταν διευθυντής της ασφαλιστικής και με βοήθησε με το αυτοκίνητο. Ήταν μεγάλος θαυμαστής μου και αρχίσαμε να βγαίνουμε, μου έκανε ένα πανάκριβο δώρο. Σιγά-σιγά προχώρησε και είμαστε μαζί 30 χρόνια.

Σας στοίχισε που δεν κάνατε ένα παιδί;

Το ήθελα πολύ. Μου στοίχισε που δεν έκανα παιδί και θυμάμαι κάποια στιγμή που ήμουν έγκυος από τον Αντρέα, καθόμουν και έκλαιγα στον γκρεμό εκεί στην Κινέτα γι’ αυτόν τον λόγο. Έπιασα παιδί αλλά δεν πρόσεξα. Χόρευα και δούλεψα πολύ. Μου έλεγε η μητέρα μου «παιδάκι μου, δεν κάνει να κάνεις σπαγγάτ» και τελικά απέβαλα. Μετά έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά και ξεχάστηκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share