Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

"Όταν γίνεις "κάποιος", έχεις...": Τα είπε όλα ο Γιάννης Πάριος για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Το ομολόγησε

29 Ιανουαρίου 2023 12:44
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Πάριος είναι από τους κορυφαίους ερμηνευτές της χώρας μας. Ο τραγουδιστής που έχει υμνήσει με τη φωνή του τον έρωτα όσο κανένας άλλος σε πρόσφατη συνέντευξή του εξήγησε αν μετά από τόσα χρόνια καριέρας νιώθει χορτασμένος και αποκαλύπτει αν ένιωσε ποτέ ότι έχει γίνει… κάποιος κάνοντας μια αναφορά στον Στέλιο Καζαντζίδη. Με την ευκαιρία, δείτε την εξομολόγησή του για τα διαζύγιά του.

Μετά από μια τόσο σπουδαία καριέρα, όπως η δική σας, ένας καλλιτέχνης νιώθει χορτασμένος;

Όχι, αλίμονο! Κουρασμένος ναι, χορτάτος όχι. Στον καλλιτέχνη βγαίνει πρώτα η ψυχή και μετά το χούι. Ο Καζαντζίδης το είχε πει πρώτος. Κάποια στιγμή όμως νιώθεις την κούραση. Εκεί που είναι να πεις δέκα τραγούδια, λες τα οκτώ, ενώ όταν είσαι νέος λες εβδομήντα. Το περάσαμε το στάδιο αυτό. Όταν γίνεις κάποιος, έχεις την πολυτέλεια να επιλέγεις. Τραγουδάς πια το απωθημένο σου, δεν τραγουδάς αυτό που σου επιβάλλουν. Εξάλλου η τεχνολογία πέθανε τον δίσκο.

'Όταν γίνεις 'κάποιος', έχεις...': Τα είπε όλα ο Γιάννης Πάριος για τον Στέλιο Καζαντζίδη

Το πρόδωσε ο γιος του Γιάννη Πάριου: «Ο πατέρας μου δεν το ήξερε...»

Ο μικρός γιος του Γιάννη Πάριου, Νικόλας Βαρθακούρης ή αλλιώς Good Job Nicky, είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» πριν μερικούς μήνες, αποκαλύπτοντας ότι ο πατέρας του δεν ήξερε ότι θα ασχοληθεί με τη μουσική.

Ο νεαρός καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με τη μουσική, στη σχέση που έχει με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, αλλά και στις κρίσεις πανικού. Με την ευκαιρία, δείτε με τι δε συμφωνεί ο Γιάννης Πάριος με τον γιο του.

«Όταν αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική, ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Δεν ήθελα να το ξέρει γιατί ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε χωρίς παπούτσια από την Πάρο. Αν μπορώ εγώ με αυτή την ποιότητας ζωής που μου έχει στηθεί, όπως μου έχει στηθεί, μπορώ να το κάνω και χωρίς να πω, “μπαμπά ξέρεις θέλω να κάνω μουσική, θέλω ένα στούντιο, θέλω μία δισκογραφική”. Ήθελα να τα κάνω μόνος μου με το σπαθί μου, όπως έκανε και ο ίδιος σε πολύ χειρότερες συνθήκες από εμένα.

Αν ρωτούσες τον πατέρα μου πιστεύω πως θα απαντούσε το ίδιο. Το θεωρούμε υποχρέωση, δηλαδή είναι αμαρτία αν έχω κάτι να μην το προσφέρω. Ο πατέρας μου είναι πολύ υποστηρικτικός και πλέον έχουμε έναν πανέμορφο διάλογο, δηλαδή μιλάμε καλλιτεχνικά», είπε ο Good Job Nicky.

Σχετικά με τις κρίσεις πανικού που πέρασε στο παρελθόν, ο ίδιος δήλωσε: «Κοντράρομαι με τον εαυτό μου. Είμαι λίγο αγχώδης, παλαιότερα ήμουν πολύ περισσότερο δηλαδή έχω μιλήσει και για κρίσεις πανικού, πέρναγα άσχημα. Αλλά το θεωρώ και μεγάλο προνόμιο αυτό, γιατί είναι ζωντάνια, τα ζεις όλα. Με ποια λογική να ζήσω αγάπη με πάρα πολύ συναίσθημα και να μην ζήσω και το άγχος; Θεωρώ ότι είναι καλό να το περάσουμε όλοι για να μπορούμε να διακρίνουμε και τα καλά και τα κακά. Η στιγμή της κρίσης πανικού, είναι χάλια».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share