Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκαλύψεις «φωτιά» Βάσιας Τριφύλλη: «Ο Θανάσης Βέγγος δεν είχε καμία...»

«Τον έβλεπες και δεν το πίστευες...»

29 Ιανουαρίου 2023 11:13
Αποκαλύψεις «φωτιά» Βάσιας Τριφύλλη: «Ο Θανάσης Βέγγος δεν είχε καμία...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την αποκάλυψη πως ο Θανάσης Βέγγος ήταν πολύ σοβαρός, εν αντιθέσει με τον «τρελό» χαρακτήρα που βλέπαμε στις ταινίες, έκανε η Βάσια Τριφύλλη η οποία συνεργάστηκε αρκετές φορές με τον κορυφαίο ηθοποιό. Παράλληλα, διαβάστε εδώ την ααποκάλυψη που έκανε για τον Θανάση Βέγγο και ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Μου λείπει πολύ ο Θανάσης Βέγγος. Δεν ήταν καθόλου χαρούμενος ή χαζοχαρούμενος. Στην κανονική του ζωή ήταν μες στην κατάθλιψη ο μπαγάσας. Ήταν πολύ σοβαρός επί της ουσίας. Τον έβλεπες και δεν το πίστευες. Ήθελες να του πεις κάτι γουστόζικο κι αυτός κουνούσε μόνο το κεφάλι. Δεν γελούσε στην παρέα. Εγώ είμαι ακόμα η ψυχή της παρέας» αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή Στούντιο 4, που παρουσιάζουν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Όσο για το αν έχει ξεχωρίσει κάποια συνεργασία της;

«Όλοι οι συμπρωταγωνιστές μου ήταν αγαπημένοι. Αν δεν μπορώ να κάνω παρέα μαζί σου π.χ., δεν έρχομαι. Είμαι τόσο απόλυτη. Γνωρίζεις και λες μπορώ ή δεν μπορώ. Βεβαίως μου έχουν τύχει κακές συνεργασίες, σηκώνομαι και φεύγω».

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από τη Γωγώ Μπρέμπου: «Ο Θανάσης Βέγγος ήταν...»

Η Γωγώ Μπρέμπου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” και την Ελένη Μουστάκη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Θανάση Βέγγο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στη σειρά “Περί ανέμων και υδάτων”.

«Ο Θανάσης Βέγγος ήταν ένας απίστευτα καλός άνθρωπος, καταπληκτικός συνεργάτης και τζέντλεμαν. Δηλαδή, αν ήσασταν οι δυο σας στον ίδιο χώρο και υπήρχε μια καρέκλα, θα καθόσασταν εσείς και όχι αυτός, αν και μεγαλύτερος και σπουδαιότερος. Μάλιστα, η Βάσια Τριφύλλη είχε αποκαλύψει και το άγνωστο σκηνικό της απιστίας του Θανάση Βέγγου προς τη γυναίκα του.

Υπέροχος! Και ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν πολύ καλός. Τζέντλεμαν και πολύ τρυφερός και ρομαντικός», είπε αρχικά η Γωγώ Μπρέμπου.

Σχετικά με το κίνημα MeToo και τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης στο θέατρο, η Γωγώ Μπρέμπου δήλωσε: «Δεν είναι ότι ακούς κάτι και μπορείς να τοποθετηθείς, γιατί για οτιδήποτε έχει πάρει νομικό δρόμο δεν έχω δικαίωμα να μιλήσω δημόσια.

Από την άλλη θα πω ότι καμία βγήκε ποτέ να μιλήσει για κάτι τόσο άσχημο και χυδαίο εάν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share