Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καταιγιστική η Τατιάνα Στεφανίδου: "Αν με απατούσε ο Νίκος..." - Η εξομολόγηση για τον Νίκο Ευαγγελάτο που σόκαρε

Η σπάνια αποκάλυψη

29 Ιανουαρίου 2023 10:53
Καταιγιστική η Τατιάνα Στεφανίδου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν παραχωρεί δεν γίνεται να μην ερωτηθεί για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα για την σχέση της με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Η γνωστή δημοσιογράφος σε συνέντευξή της αποκάλυψε την σχέση που διατηρεί με τους πρώην της, αν έχει απιστήσει μέσα στην σχέση και τι θα έκανε αν την απατούσε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Σούσουρο με την Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι είναι το σώμα της στα 52 χωρίς ρετούς (photos)

Η Τατιάνα Στεφανίδου φαίνεται να είναι ιδιαίτερα χαρούμενη με το σώμα της και χωρίς κανένα κόμπλεξ, ποζάροντας άνετη στις κάμερες ακόμη και όταν φοράει το μπικίνι της.

Δείτε επίσης: Σαν δύο σταγόνες νερό: Αυτός είναι ο πατέρας της Τατιάνας Στεφανίδου

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι μία από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης και διαθέτει ένα από τα ωραία κορμιά στην ελληνική σόουμπιζ. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος, διαθέτουν ένα πολυτελές σκάφος και κάθε καλοκαίρι απολαμβάνουν τις διακοπές τους πότε στο Αιγαίο και πότε στο Ιόνιο. Αρκετές φορές μάλιστα, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει μοιραστεί δημοσίως με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές τους με το υπέροχο σκάφος τους.

Σούσουρο με την Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι είναι το σώμα της στα 52 χωρίς ρετούς (photos)

Στις παρακάτω φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, βλέπουμε την παρουσιάστρια πάνω στο σκάφος της οικογένειας να απολαμβάνει το μπάνιο της στη θάλασσα. Η Τατιάνα, όπως θα διαπιστώσετε και μόνοι σας, στα 52 της χρόνια διαθέτει ένα καλογυμνασμένο σώμα το οποίο φροντίζει να διατηρεί με διατροφή και σωστή γυμναστική.

Σούσουρο με την Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι είναι το σώμα της στα 52 χωρίς ρετούς (photos)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share