Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά...» - Δραματικές στιγμές για την Λιάνα Κανέλλη

Η στιγμή στο Κοινοβούλιο που δεν θα ξεχάσει ποτέ

29 Ιανουαρίου 2023 10:20
«Πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά...» - Δραματικές στιγμές για την Λιάνα Κανέλλη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη στιγμή στο Κοινοβούλιο που δεν θα ξεχάσει ποτέ αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Λιάνα Κανέλλη, προβαίνοντας σε μία δραματική εξομολόγηση. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι είχε αποκαλύψει το 1994 η Λιάνα Κανέλλη στη Ρούλα Κορομηλά!

Υπήρξαν φορές που φοβηθήκατε για την σωματική σας ακεραιότητα εξερχόμενη από την βουλή;

«Καμία. Το μόνο που φοβάμαι είναι τα επεισόδια λόγο των δακρυγόνων και αυτό γιατί έχω περάσει δυο εμφράγματα ένα το 2005 και ένα το 2007. Έτσι κι αλλιώς κορίτσι μου, ξέρω ότι ακόμη κι αν πέσω σε μια διαδήλωση και πω έχω καρδιοαναπνευστικό πρόβλημα δεν θα φταίνε τα δακρυγόνα αλλά το τσιγάρο.

Τον αγάπησα αυτόν το χώρο και δεν έχω βγει ποτέ από εδώ μέσα με αίσθημα ντροπής. Δεν είμαι άλλη Λιάνα μέσα στο κοινοβούλιο και άλλη Λιάνα έξω. Μην ξεχνάς ότι πλήρωσα πάρα πολύ ακριβά το ότι τόλμησα να σηκώσω στην ιεροπρέπεια του Κοινοβουλίου ένα γάλα και μια φρατζόλα ψωμί. Καταβάλλω ένα τίμημα και δεν θα με κάνουν κάρβουνο αυτοί που φωνάζουν – να καεί να καεί το μπουρδέλο η Βουλή. Δεν θα τα καταφέρουν ποτέ»

Λιάνα Καννέλη

Αλαλούμ με τη Λιάνα Κανέλλη: Έχασε 30.000 ευρώ - Η Μαργαρίτα Παπανδρέου πήρε το...αίμα της πίσω

Πριν αρκετά χρόνια η Λιάνα Κανέλλη είχε έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου με την τελευταία να κερδίζει και την πολιτικό να καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ.

Με την ευκαιρία δείτε πόσο χρονών είναι η Λιάνα Κανέλλη σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, η Λιάνα Κανέλλη σε δύο συνεχή τεύχη του περιοδικού της «Νέμεσις» (τ.12, Δεκέμβριος 2000 και τ.13, Ιανουάριος 2001) δημοσίευσε ηλεκτρονικά μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ 1998 και 1999 η Μαργαρίτα Παπανδρέου με τον γιο της Γιώργο, δύο παλιότερα φαξ που έστειλε η Μαργαρίτα Παπανδρέου σε Αμερικανό δικηγόρο της (Σεπτέμβριος 1996), μήνυμα της ίδιας προς τον Στάνλεϊ Σάινμπαουμ (1998) και μήνυμα της Φράνσις Κόναλι προς τον Νίκο Παπανδρέου (1998).

Λιάνα Κανέλλη

Τότε η Λιάνα Κανέλλη παραδέχθηκε δημόσια ότι τα δημοσιεύματά της συνιστούσαν προϊόν υποκλοπής από χάκερ. Τελικά, η υπόθεση έκλεισε το 2005, όταν η Λιάνα Κανέλλη υποχρεώθηκε δικαστικώς σε πρόστιμο 30.000 ευρώ για τη δημοσίευση των προαναφερθέντων μηνυμάτων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share