Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γλυκιά, αξιολάτρευτη και... ναζιάρικη δεσποινίδα - Έτσι ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου όταν ήταν μικρό κοριτσάκι (photos)

«Έκλέβε την παράσταση από τότε»

29 Ιανουαρίου 2023 09:49
Γλυκιά, αξιολάτρευτη και... ναζιάρικη δεσποινίδα - Έτσι ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου όταν ήταν μικρό κοριτσάκι (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, πρώην μοντέλο και ηθοποιός ερωτικών ταινιών, φαινόταν από πολύ νεαρή ηλικία οτι θα εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη γυναίκα με άψογες αναλογίες. Με το νάζι τις παιδικής ηλικίας και με ξανθό και τότε μαλλί η ήξερε να «κλέβει την παράσταση» από τότε.

Κάτι παραπάνω από γλυκιά και αξιαγάπητη ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου σε μικρή ηλικία, όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες. Ενώ, πριν από αρκετά χρόνια την εποχή που είχε διαρρεύσει το ροζ βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου, ο πατέρας της είχε μιλήσει για τη σχέση τους και τις κακές παρέες που είχε σύμφωνα με τα τότε λεγόμενά του.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία

Έτσι ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου σε μικρή ηλικία

Αποκάλυψη 13 χρόνια μετά: Αυτός ήταν ο λόγος που η Τζούλια Αλεξανδράτου γύρισε ροζ βίντεο!

Ο Μένιος Φουρθιώτης είχε βρεθεί καλεσμένος πριν αρκετά χρόνια στην εκπομπή «Όλα πρώτη φορά», αποκαλύπτοντας τον λόγο που η Τζούλια Αλεξανδράτου γύρισε ροζ βίντεο.

Ο πρώην μάνατζέρ της χωρίς κανένα δισταγμό είχε εξομολογηθεί για πρώτη φορά το λόγο που η ίδια αποφάσισε να γυρίσει το ροζ DVD! Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο πατέρας της Τζούλιας Αλεξανδράτου για τα λεφτά που της έδωσε.

Η ιστορία της Τζούλιας Αλεξανδράτου με το ροζ βίντεο

Στις 3 Μαρτίου 2010 κυκλοφόρησε σε DVD η πρώτη της ταινία ερωτικού περιεχομένου με τίτλο «Τζούλια Αλεξανδράτου - Το Απαγορευμένο». Η ταινία, στην οποία πρωταγωνίστησε με τον Γάλλο πορνοστάρ Ίαν Σκοτ, ξεπέρασε τις 200.000 πωλήσεις τις πρώτες τρεις μέρες της κυκλοφορίας της.

Τζούλια Αλεξανδράτου και Μένιος Φουρθιώτης

Ενώ αρχικά η Αλεξανδράτου δήλωσε πως επρόκειτο για κλοπή προσωπικών της ερωτικών στιγμών, τελικά στις 17 Μαρτίου 2010, με συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου, παραδέχτηκε ότι επρόκειτο για προϊόν συνεργασίας με την εταιρεία παραγωγής ερωτικών ταινιών του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Το θέμα προκάλεσε έντονες συζητήσεις στα ελληνικά ΜΜΕ, με δημοσιεύματα να συσχετίζουν ακόμη την κυκλοφορία της ταινίας με την υπογραφή του πρώτου μνημονίου της χώρα.

Η εμπλοκή του Μένιου Φουρθιώτη και η αποκάλυψη

Μάνατζερ της υπήρξε ο Μένιος Φουρθιώτης, αντικαθιστώντας τον Ηλία Ψινάκη με τον οποίο συνεργαζόταν από το 2006 μέχρι το 2009. Η συνεργασία Αλεξανδράτου-Φουρθιώτη ξεκίνησε το 2009, όταν απέκτησαν φιλική σχέση. Σχετικά με τη ταινία πορνό της Αλεξανδράτου, ο Φουρθιώτης είχε δηλώσει ότι επρόκειτο για εξ ολοκλήρου δική της απόφαση.

Η συνεργασία τους ολοκληρώθηκε το 2012, ενώ στη συνέχεια οδηγήθηκαν στις δικαστικές αίθουσες, ύστερα από μήνυση της Αλεξανδράτου που κατηγόρησε τον Φουρθιώτη για κλοπή 200.000 ευρώ από το χρηματοκιβώτιό της.

Αυτός ήταν ο λόγος που η Τζούλια Αλεξανδράτου γύρισε ροζ βίντεο!

«Εσύ Θέμο είσαι η αιτία που είχες φιλοξενήσει το σύντροφό της εκείνη την περίοδο και είχε πει ότι η μεγαλύτερη αγάπη του δεν ήταν η Τζούλια αλλά κάποια άλλη» και είχε συμπληρώσει: «Η Τζούλια ξέσπασε, τσακωθήκανε και είπε θα κάνω αυτό. Ένα σπάσιμο που δημιούργησες από μια συνέντευξή του».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share