Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Έκανε χαμό» ο Γιώργος Νταλάρας: «Έλα εδώ μαζί μου και προσπάθησε να κάνεις αυτό...»

Τάραξε τα νερά για ακόμη μία φορά ο τραγουδιστής με την αποκάλυψή του

28 Ιανουαρίου 2023 18:56
«Έκανε χαμό» ο Γιώργος Νταλάρας: «Έλα εδώ μαζί μου και προσπάθησε να κάνεις αυτό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Νταλάρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και προκάλεσε αίσθηση με τα όσα είπε. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως τις λίγες φορές που έχει συνεργαστεί με νέους καλλιτέχνες, το έχει μετανιώσει, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Δεν υπάρχουν μυστικά για τη φωνή, ή τραγουδάς ή δεν τραγουδάς. Εγώ δεν κάπνιζα και δεν έπινα ποτέ, γι’ αυτό ακόμα μπορώ και τραγουδάω. Θα ασχολούμαι με τη μουσική ότι και να γίνει. Έχω συνεργαστεί 1-2 φορές με νέους καλλιτέχνες και το έχω μετανιώσει».

«Όταν ένας άνθρωπος ξεκινάει από το τίποτα και γίνεται κάποιος, πρέπει να γνωρίζει ότι όσο μεγαλώνει τόσο πιο ταπεινός πρέπει να γίνεται. Όταν νομίζει ότι αυτό το πράγμα που κάνει είναι αυτός και κανένας άλλος, άστα να πάνε» συνέχισε ο Γιώργος Νταλάρας.

Μιλώντας και για την τραπ μουσική, εξομολογήθηκε: «Ακούω τραπ μουσική, αλλά θέλω αυτή η μουσική να έχει μηνύματα, όχι καλαμπούρια και βρισιές (…). Βγάζω φωτογραφίες με θαυμαστές. Τα πολλά αυτόγραφα δεν βγάζουν νόημα με το πέρας του χρόνου».

Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο κούκλος γαμπρός του.

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις από τον Γιώργο Νταλάρα: «Έχω τρία παιδιά...»

Συνέντευξη στην «Ελένη» έδωσε ο Γιώργος Ντάλαρας, αποκαλύπτοντας πως έχει τρία...παιδιά! Ο τραγουδιστής μίλησε για τη μεγάλη καριέρα του, την απόφαση του να απαρνηθεί τις μεγάλες πίστες, ενώ παραδέχεται ότι είναι χαζοπαππούς για τα δυο του εγγόνια.

«Το ’73-‘74 αποφάσισα να φύγω από τα μαγαζιά. Είχα το “θράσος” να τραγουδήσω στον Μάρκο Βαμβακάρη ένα από τα τραγούδια του. “Πεταξα” όταν μου είπε ότι το είπα καλά. Τα κέντρα δουλεύουν πλέον δυο φορές την εβδομάδα. Όμως εκεί η μουσική είναι κομπάρσος. Εγώ τα πέρασα αυτά, σε άλλη ηλικία», είπε αρχικά ο Γιώργος Νταλάρας.

Ο Γιώργος Νταλάρας είπε στη συνέχεια: «Έχω τρία παιδιά. Την κόρη μου και τα δυο εγγόνια μου. Τα εγγόνια μας είναι η ολοκλήρωση μας. Εμείς τι άλλο περιμένουμε, οι μεγάλοι άνθρωποι; Να πάρουμε τα παράσημα του στρατηγού. Ο στρατηγός είναι ο παππούς. Είμαι χαζοπαππούς μέχρι εκεί που δεν πάει».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Νταλάρας ανέφερε: «Αν μιλήσω για τη σύζυγο μου, Άννα, πρέπει να μου αφιερώσετε δυο μέρες εκπομπή γι’ αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share