Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2023

"Κόλαφος" ο Λάκης Λαζόπουλος: "Τις σφαλιάρες εκείνες...": Η αποκάλυψη για τον Θανάση Βέγγο

Μετά από χρόνια το εκμυστηρεύτηκε

28 Ιανουαρίου 2023 16:58
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λάκης Λαζόπουλος αγαπούσε και θαύμαζε πολύ τον "καλό μας άνθρωπο", Θανάση Βέγγο. Όταν του δίνεται η ευκαιρία μιλά για τον αγαπημένο ηθοποιό που άφησε το στίγμα του στον πολιτισμό. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της Γωγώς Μπρέμπου για τον γνωστό ηθοποιό.

Μία από αυτές τις φορές ήταν και όταν συμπληρώθηκαν οχτώ χρόνια από την απώλειά του. Τότε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το Αλ Τσαντίρι Νιουζ αποκάλυψε κάποια περιστατικά που βίωσε δίπλα του όντας συγκινημένος, ένα εκ τψν οποίων κάτι που το εξομολογήθηκε ο ηθοποιός για τον Κώστα Χατζηχρήστο.

«Έφερε τη δικτατορία και παζάρευε...»: Κόλαφος ο Λάκης Λαζόπουλος για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο (Video)

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με έντονο τρόπο τα όσα ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος σχετικά με την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο ηθοποιός τόνισε πως ο εκλιπών έφερε τη δικτατορία στην Ελλάδα και παζάρευε να γίνει ξανά βασιλιάς.

Παράλληλα, ο Χρήστος Δάντης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την προβολή του θανάτου και της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Λάκης Λαζόπουλος: Να αγοράσουμε και ένα θρόνο;

«Είναι άλλο πράγμα αν είναι συμπαθής ο Κωνσταντίνος, η γυναίκα του Άννα Μαρία, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και είναι άλλο πράγμα ο πολιτικός του ρόλος και ο τρόπος που διέλυσε τη δημοκρατία μας, έφερε τη δικτατορία και παζάρευε να ξαναγίνει βασιλιάς.

Και ρωτώ: είναι η ώρα αυτή ο λαός με αυτά τα προβλήματα που έχει να αγοράζει και θρόνο; Αυτό που μας λείπει αυτή τη στιγμή είναι να πάμε να αγοράσουμε κι ένα θρόνο; Είμαστε με τα καλά μας;» σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε:

«Θέλω να ρωτήσω αυτούς που πήγαν που τους σέβομαι κι αυτούς, αυτοί σέβονται την ιστορία της χώρας; Αυτοί που έτρεξαν στον τέως βασιλιά, θέλω απλά να τους πω ότι μια ασπρόμαυρη τηλεόραση του 1973 που πουλιέται στο Μοναστηράκι, η οποία δεν παίζει ούτε καν ασπρόμαυρα. Το ασπρόμαυρο έχει φύγει από τη ζωή μας, σας παρακαλούμε μην επιχειρείτε να το ξαναφέρετε».

Γιώργος Λιάγκας: «Να τον πετάγαμε στον Σαρωνικό να τον φάνε τα σκυλόψαρα;»

«Είναι αυτό που θες να κάνεις κριτική, αλλά η πράξη είναι τέτοια που σου ακυρώνει και την κριτική. Διαφωνώ πλήρως με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ποιος μίλησε για θρόνο;

Πρέπει να το ψάξετε εσείς οι αριστεροί -εγώ δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός, κεντρώος αυτοχαρακτηρίζομαι- έχετε κρίση αυτή τη στιγμή, γιατί περιμένατε τα τέρατα, δεν έγιναν και κάνετε μια κριτική χωρίς να έχει υπόσταση.

Ποιος μίλησε για επανόρθωση του θρόνου; Ποιος έδωσε άφεση αμαρτιών για τις πραγματικά μεγάλες πολιτικές αμαρτίες του Κωνσταντίνου; Ορθώς τον διώξαμε -όχι τον Κωνσταντίνο, τον θεσμό. Ήρθε, του επετράπη να μείνει εδώ, πέθανε.

Ας μου απαντήσει κάποιος. Τι να τον κάναμε; Να τον πετάγαμε στον Σαρωνικό να τον φάνε τα σκυλόψαρα; Ας μου απαντήσει. Πήρε μια Σολομώντεια ορθότατη απόφαση ο Μητσοτάκης. Δεν προκάλεσε κανένας. Ως προς τι η κριτική; Δεν το καταλαβαίνω», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share