Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Εκθειασμός από την Λιάνα Κανέλλη: "Το μεγάλο της κατόρθωμα είναι ότι..." - Η αποκάλυψη για την Σία Κοσιώνη

"«Από μια γενιά που πάλεψε..."

28 Ιανουαρίου 2023 15:44
Εκθειασμός από την Λιάνα Κανέλλη:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη είναι μία από τις δημοφιλέστερες δημοσιογράφους - παρουσιάστριες της Ελλάδας και πριν λίγο καιρό άνοιξε την ψυχή της σε συνέντευξή της στην ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων στην συνέντευξη αυτή έκαναν εντύπωση τα λόγια θαυμασμού της βουλευτού του ΚΚΕ αλλά και δημοσιογράφου Λιάνας Κανέλη η οποία μίλησε με πολύ επαινετικά λόγια για τη συνάδελφό της. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός παίκτης του Survivor είναι βαφτησιμιός της.

Αρχικά τόνισε πως η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ έχει καταφέρει να επιβληθεί και να καταξιωθεί σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο, όπου μόλις πριν λίγα χρόνια οι παρουσιαστές πρώτης γραμμής ήταν άντρες. «Από μια γενιά που πάλεψε κυριολεκτικά για να θεωρείται εκτός από παρουσιάστρια και δημοσιογράφος. Και γιατί το λέω αυτό; Γιατί η δικιά μου γενιά πέρασε από ένα στίγμα- το πλήρωσε πολύ ακριβά- ότι δεν ήμασταν δημοσιογράφοι γιατί ήρθαμε και σπάσαμε το ανδρικό κατεστημένο των ειδήσεων».

Πρόκειται για δύο γυναίκες από άλλους κόσμους και πάντα είναι ένα όμορφο και ουσιαστικό μήνυμα να μιλά η μία για την άλλη με θαυμασμό: «διαφωνούμε, αλλά σε αναγνωρίζω και σε σέβομαι». Είναι πολύ σημαντικό στις μέρες μας.

Η κα Κανέλλη συνέχισε λέγοντας: «Ισορρόπησε το επικοινωνιακό κομμάτι του «θέλω» της- γιατί προφανώς τη θέλει τη δουλειά που κάνει- με την πολιτική εικόνα που είναι το «μέσα» της και θέλει να το βγάλει αλλά είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί το φτιάχνουν οι υπόλοιποι».

Στη συνέχεια, σε πιο ανάλαφρο κλίμα συνεχάρη την Σία Κοσιώνη για την επιλογή της να κρατήσει το κοντό μαλλί και της συνέστησε να αποφεύγει τα μακριά σκουλαρίκια.

Στο τέλος των δηλώσεών της είπε: «Το μεγάλο της κατόρθωμα είναι ότι κατάφερε να γίνει αποδεκτή αυτόνομα. Δεν είναι λίγο για τις μέρες μας. Να κρατάς δηλαδή το επίθετό σου. Αυτό νομίζω ότι τα λέει όλα και δεν θα πω τίποτα περισσότερο που δεν θα της έκανε κακό. Γιατί στις μέρες μας δεν σταυρώνεις καλό λόγο ούτε γίνεται αποδεκτός».

Αγωνία για την υγεία της Λιάνας Κανέλλη: «Είχα γεμίσει φλέμματα, πήγα άμεσα στο γιατρό...»

Η Λιάνα Κανέλλη είναι μια γνωστή μαχήτρια και το έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις, όπως σε μια περίπτωση όπου νόσησε, αλλά κατάφερε με κόπο να το ξεπεράσει.

Για την περιπέτεια της υγείας της με την long covid μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Επτά» η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, που αναφέρθηκε και στη Ρούλα Κορομηλά, επισημαίνοντας την προσοχή που πρέπει να δώσει κάποιος.

Η περιπέτεια της Λιάνας Κανέλλη

«Είχα κάνει τα τρία εμβόλιά μου κανονικά. Κόλλησα από έναν άνθρωπο, ασυμπτωματικό, που ήρθε στο σπίτι μου. Ήμασταν τέσσερα άτομα και κόλλησα μόνο εγώ» περιέγραψε η ίδια.

«Δεν είχαν βγει τότε τα αντιικά χάπια. Στο μήνα πάνω, έκανα τις εξετάσεις μου και την αξονική μου και δεν είχα κάτι. Στα μέσα του Φεβρουαρίου (ενάμιση μήνα μετά) ξεκίνησε να με ταλαιπωρεί βήχας. Στην επίσκεψη στον γιατρό ενημερώθηκα ότι ο ένας μου πνεύμονας είχε γεμίσει φλέμματα, ότι συνδέεται με κομάρες που είχα, και αυτό οφείλεται στην long covid. Έλαβα μια θεραπεία 2-3 μηνών και πλέον είμαι μια χαρά. Εξακολουθώ τη θεραπεία γιατί καθοδηγήθηκα να την συνεχίσω για ένα εξάμηνο», εξιστόρησε.

«Πήγα στο γιατρό, δεν έκανα εκτιμήσεις μόνη μου (…) Πρέπει να φροντίζουμε όταν ταξιδεύουμε να χρησιμοποιούμε μάσκα, αντιθέτως πρόκειται για κάτι πολύ επικίνδυνο» είπε ακόμη η κ. Κανέλλη. «Ο διπλανός είναι που μετράει. Ξέρω ανθρώπους που έχουν κολλήσει τους οικείους τους και δεν το συγχώρησαν ποτέ στον εαυτό τους», πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share