Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2023

Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: «Υπάρχουν κάποιοι που...»

«Ξέρω ότι ήθελε πολύ να...»

28 Ιανουαρίου 2023 15:16
Ξέσπασε η Δανάη Μπάρκα: «Υπάρχουν κάποιοι που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα για τη δύσκολη περίοδο που περνούσε τόσο μέχρι να μείνει έγκυος, όσο και στις πρώτες εβδομάδες της κύησης στάθηκε αφορμή η Δανάη Μπάρκα να ξεσπάσει. Όπως ανέφερε σε εκείνους ήταν γνωστή η εγκυμοσύνη της τραγουδίστριας ωστόσο το σεβάστηκαν, αλλά υπήρχαν άνθρωποι που δεν το έκαναν. Παράλληλα, την ολική «μεταμόρφωση» που έκανε εν μία νυκτί προκειμένου να περάσει στη δραματική σχολή αποκάλυψε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της.

«Από τη μια, διάσημοι άνθρωποι που αγαπάμε, θαυμάζουμε και ακολουθούμε, μοιράζονται τις δυσκολίες τους και από την άλλη, υπάρχουν άνθρωποι που δε το σέβονται. Και τι εννοώ δε το σέβονται για να μη με πουν πάλι ξινή και αυστηρή.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, εμείς εδώ ξέραμε ότι η Ελένη είναι έγκυος και φυσικά δεν κουνάω το δάχτυλο σε κανέναν. Όμως, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, όπως σε κάθε χώρο, που δε το σεβάστηκαν αυτό.

Αυτό που λέει η Ελένη, ότι ήθελα να περάσω τη δυσκολία μου μόνη μου, τα άγχη μου αλλά άκουγα όλη μέρα να σχολιάζεται η εγκυμοσύνη μου, παιδιά είναι πολύ δύσκολο. Ένας άνθρωπος που είναι τώρα στο σπίτι του, μπορεί να μην αντιλαμβάνεται το μέγεθος, το τι σημαίνει να περνάς τη δυσκολία σου και να βλέπεις στον βωμό της αναπαραγωγής να σχολιάζεται.

Από εκεί και πέρα είναι στο χέρι της διακριτικότητας της κάθε ομάδας, και του κάθε παρουσιαστή να το σεβαστεί. Εγώ επειδή τυχαίνει να έχω κάνει παρέα με την Ελένη, ξέρω ότι ήθελε πολύ να το καταφέρει.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε γιατί ξέρω ότι η ευαισθησία της όλη, αν πάει σε έναν άνθρωπο, θα είναι τρισευτυχισμένος. Είναι ωραίο όμως να σεβόμαστε τη δυσκολία κάθε ανθρώπου και να μη δημιουργούμε ταμπού.

Να μην ακούμε ότι κάτι δεν πέτυχε και να γυρνάμε τα κεφάλια μας στη γυναίκα. Είναι ωραίο να σεβόμαστε και να μη μας νοιάζει μόνο η δουλειά μας, η τηλεθέαση, η αναπαραγωγή και να μας νοιάζει η ψυχή του κάθε ανθρώπου που μπορεί να περνάει κάτι» είπε η Δανάη Μπάρκα με αφορμή της εξομολόγηση της Ελένης Φουρέιρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share