Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

"Ήμουν το σκαλοπάτι για να μπει η κυρία..." : Κατακεραύνωσε την Ρούλα Κορομηλά ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Η εξομολόγηση που προκάλεσε αντιδράσεις

28 Ιανουαρίου 2023 12:04
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος και η Ρούλα Κορομηλά ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, με την σχέση τους να λήγει άδοξα, αφού για χρόνια τα καρφιά από τον έναν στον άλλον δεν έλειψαν. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας της παρουσιάστριας.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του Πάνου Μιχαλόπουλου για το πως ξεκίνησε η συνεργασία της Ρούλας Κορομηλά με τον ΑΝΤ1 και ότι ο ίδιος ήταν ο λόγος που ξεκίνησε αυτή την πετυχημένη καριέρα στην ιδιωτική τηλεόραση.

«Το θυμάμαι σαν τώρα που ήμουν στο γραφείο του Μίνωα Κυριακού για ένα σήριαλ. Στην τηλεόραση του είδε την Ρούλα, μου είπε ότι του άρεσε σαν φρέσκο πρόσωπο, του είπα ότι είναι γυναίκα μου-δεν το ήξερε- και πρόσθεσα: «Γιατί δεν την φέρνεις εδώ, να δεις αν σου κάνει; «Tην έφερε , του έκανε και η ιστορία προχώρησε …Ήμουν το σκαλοπάτι για να μπει η κυρία στον ΑΝΤ1″.

'Ήμουν το σκαλοπάτι για να μπει η κυρία...' : Κατακεραύνωσε την Ρούλα Κορομηλά ο Πάνος Μιχαλόπουλος

Αγωνία για την υγεία της Ρούλας Κορομηλά: «Άρχισα να αισθάνομαι αδυναμία, μπήκα στο νοσοκομείο και...»

Η Ρούλα Κορομηλά πάντοτε είχε μια ιδιαίτερη επαφή με το κοινό και σε αυτό είχε ανοίξει την καρδιά του σχετικά με τα προβλήματα υγείας, που έχει αντιμετωπίσει.

Στο παρελθόν, η Ρούλα Κορομηλά, που πρόσφατα βρέθηκε εν μέσως μιας σύγκρουσης, είχε παραδεχτεί πως πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, η οποία ονομάζεται «ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα». Ωστόσο, μέσα στα χρόνια αποφεύγει τις δηλώσεις σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως την ταλαιπωρεί η συγκεκριμένη νόσος.

«Το 2007 ενώ είχα ξεκινήσει την συνεργασία μου με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha παρουσίασα προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα άρχισα να αισθάνομαι έντονη μυϊκή αδυναμία, αδικαιολόγητη κόπωση, απώλεια βάρους πόνους στις αρθρώσεις (αρθραλγείες), δυσκολία στην αναπνοή με αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο Metropolitan τον Μάιο του 2007 όπου παρέμεινα για περίπου δύο μήνες. Μέσα μετά την εισαγωγή μου στο Νοσοκομείο, μου χορηγήθηκαν ενδοφλεβίως, υψηλές δόσεις κορτιζόνης και μετά από μία δαιδαλώδη διαδρομή με πολλές επώδυνες εξετάσεις που διήρκησαν περίπου 15 μέρες, οι γιατροί μου κατέληξαν στη διάγνωση της ασθενείας μου, η οποία είναι το αυτοάνοσο νόσημα "ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα"».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share