Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έριξε τα "πυρά" της η Μαρίνα Πατούλη - "Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε..."

Ξεσπάθωσε

28 Ιανουαρίου 2023 11:41
Έριξε τα

Δεν πάει πολύς καιρός από το συμβάν με την Μαρίνα Πατούλη να βγαίνει από τα ρούχα της πετώντας τα πυρά της στο concept του GNTM και την ίδια την Βίκυ Καγιά.

Η γνωστή επιχειρηματίας και πολιτικός είχε χαρακτηρίσει την εκπομπή "τηλεοπτικό σκουπίδι" ασκώντας αυστηρή κριτική και στο πρώην μόντελο. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της για τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Πατούλη.

«Θεωρώ ότι είναι ένα τηλεοπτικό σκουπίδι κι ότι προσβάλλει τη νέα γενιά. Χαλάει τα πρότυπα και προσβάλλει τη γυναίκα. Δεν θα το ξαναδώ ποτέ», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Δεν τη γνωρίζω, δεν την βλέπω καν στο οπτικό μου πεδίο» και συνέχισε για τη Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν ξέρω τι μου λέτε για την κυρία Χατζηπαντελή. Ας μάθουν πρώτα να μιλάνε ελληνικά και να στέκονται και μετά τα συζητάμε».

Τέλος, έκλεισε λέγοντας: «Δεν μπορούν να περνούν λάθος πρότυπα στη νέα γενιά. Σε αυτό είμαι κάθετη. Αν είχα κόρη, δεν θα επέτρεπα με τίποτα στο παιδί μου ή στα παιδιά μου να εκτεθούν σε αυτά τα σκουπίδια».

Σκάνδαλο με το διδακτορικό του Γιώργου Πατούλη - Τι απαντά η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή, το διδακτορικό του Γιώργου Πατούλη αμφισβητείται. Καλεσμένη καιρό πριν στο Πρωινό η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα, έδωσε τη δική της απάντηση στο σκάνδαλο και τις φήμες που έχουν ξεσπάσει.

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η Μαρίνα Πατούλη για το γιο που έχει αποκτήσει με τον γνωστό πολιτικό.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω άρθρο της εφημερίδας ανέφερε: «Kατέθεσε ένα διδακτορικό 130 σελίδων, στο οποίο εντοπίζεται πλήθος αυτολεξεί αποσπασμάτων από προγενέστερα διδακτορικά εννέα άλλων επιστημόνων, χωρίς κανένα από αυτά να βρίσκεται εντός εισαγωγικών και χωρίς την παραμικρή παραπομπή σε πηγή».

Ο Γιώργος Πατούλης τότε είχε αντιδράσει έντονα και έκανε λόγο για συκοφαντικά δημοσιεύματα σε βάρος του. Όταν η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε πριν έναν χρόνο στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ως εξής:

Μαρίνα και Γιώργος Πατούλης διδακτορικό

«Από το 1992 άρχισε την εκπόνηση της διατριβής, μίλησε στο παγκόσμιο συνέδριο ορθοπεδικής και ξεκίνησε να κάνει μια κλινική έρευνα σε ασθενείς η οποία κράτησε αρκετά χρόνια με φλεβογραφήματα. Το σπίτι ήταν γεμάτο φλεβογραφήματα. Αυτή την έρευνα την έζησα… Τώρα, το ότι κάποια θεωρητικά σημεία μπορεί να δανείζεται… όμως έχει γίνει κλινική έρευνα.

Εγώ θέλω να πω ότι δεν αμφισβητώ την αυθεντικότητα της διατριβής, γιατί την έζησα. Θεωρώ μεγάλη αδικία άνθρωποι, οι οποίοι αγωνίζονται στη ζωή τους είναι καλοί επιστήμονες, να εκμαυλίζονται με αυτόν τον σκαιό τρόπο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share