Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2023

Θοδωρής Μαραντίνης: «Από μόνα τους τα παιδιά είπαν...» - Στο φως το παρασκήνιο του διαζυγίου με την Σίσσυ Χρηστίδου (Video)

«Θα ήταν ένα λάθος που θα...»

28 Ιανουαρίου 2023 11:02
Θοδωρής Μαραντίνης: «Από μόνα τους τα παιδιά είπαν...» - Στο φως το παρασκήνιο του διαζυγίου με την Σίσσυ Χρηστίδου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον και την μεσημβρίαν» και μίλησε για το παρασκήνιο του διαζύγιου του με τη Σίσσυ Χρηστίδου και το ρόλο που έπαιξαν τα παιδιά τους σε κάποιες αποφάσεις τους. Παράλληλα, σε μία αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Θοδωρή Μαραντίνη!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος τόνισε το γεγονός ότι δεν είναι «μπαμπάς του Σαββατοκύριακου». «Αυτό συνέβαινε έτσι κι αλλιώς και μέσα στον γάμο» σημείωσε ο Θοδωρής Μαραντίνης. «Επειδή ήμασταν δύο άνθρωποι που δουλεύαμε πολύ και σε ωράρια περίεργα, υπήρχαν πάρα πολλές φορές που θα είχα εγώ τα παιδιά όλη τη μέρα και δύο μέρες αν χρειαστεί. Αντίστοιχα, όταν έφευγα, και η μαμά τους» εξηγεί ο τραγουδιστής.

«Αυτό ήταν κάτι που είχε στηθεί από την αρχή. Όταν γεννήθηκε θυμάμαι ο Μιχαήλ, η Σίσσυ είχε εκπομπή το πρωί στον ΑΝΤ1 και το απόγευμα είχε στο ραδιόφωνο και το παιδί ήταν μηνών. Οπότε το είχα από το πρωί μέχρι το βράδυ», συνεχίζει εξηγώντας πως όλο αυτό θέλει καλή διάθεση.

«Από μόνα τους τα παιδιά είπαν...»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησαν σε σχέση με τα παιδιά να διατηρήσουν τη συνθήκη που υπήρχε και πριν το διαζύγιο και πώς αυτό είναι κάτι που το ζήτησαν και τα ίδια τα παιδιά. «Από μόνα τους τα παιδιά είπαν “θέλουμε να βλέπουμε ίσες μέρες τη μαμά, ίσες μέρες τον μπαμπά. Από μόνο του σου δείχνει ότι κάτι έχεις κάνει και θα ήταν τρομερά εγωιστικό -και θεωρώ ότι θα ήταν ένα λάθος που θα μετανιώναμε και οι δύο πικρά- να το αλλάξουμε αυτό».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share