Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

"Της έβαγαλα την πόρτα και..." - Εξομολόγηση "κόλαφος" για την Ζωή Λάσκαρη

Η αποκάλυψη που σόκαρε

28 Ιανουαρίου 2023 10:56
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζωή Λάσκαρη είχε μία πολύ δεμένη σχέση με τις κόρες της και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια, αν και ήταν πάντα στο πλευρό τους, σε όσες επιλογές έκαναν στην ζωή τους, δεν έπαψε να είναι μια αυστηρή μητέρα. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της κόρης της για την χρήση ναρκωτικών.

Μάλιστα, σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις της είπε ότι δεν δίστασε να ξηλώσει και την πόρτα του δωματιού της κόρης της, όταν κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τη Ζωή Λάσκαρη: «Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν, αν...»

Στο Γιώργο Λιάνη και την εφημερίδα Real είχε μιλήσει λίγο πριν το τέλος η Ζωή Λάσκαρη. Η αείμνηστη ηθοποιός είχε αναφερθεί στην τολμηρή φωτογράφιση που είχε κάνει στη Δήλο για λογαριασμό του περιοδικού Playboy, όταν ήταν 41 ετών.

Με την ευκαιρία, δείτε ποια ήταν η πρώτη σύζυγος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου πριν γνωρίσει και παντρευτεί τη Ζωή Λάσκαρη.

«Όταν μου πρότειναν από το Playboy να κάνουμε τη γνωστή φωτογράφιση, μου άρεσε η ιδέα. Ζήτησα όμως ότι ήθελα. Δεν ήθελα λεφτά. Ήθελα ένα κότερο, να μπω στη φωτολουσία του Αιγαίου, σε μέρη που δεν φωτογραφήθηκε κανείς και κει, γυμνή, να παραδοθώ στον ήλιο.

Ζωή Λάσκαρη για φωτογράφιση Playboy

Τι χρειαζόμουν; Έναν μακιγιέρ κι ένα φωτογράφο. Αυτά ζήτησα… Πόσο εξευτελισμένη θα ήμουν σήμερα αν είχα πουλήσει το γυμνό κορμί μου τότε; Όσο πιο ακριβά, τόσο πιο εξευτελισμένη».

Ναι, αλλά προκάλεσες σφοδρές αντιδράσεις. Η Άννα Συνοδινού έφερε το θέμα στη Βουλή.

«Υπερβολές, περασμένα ξεχασμένα. Πιστεύω ότι και αυτή το χάρηκε. Αφού, κι εγώ που έβλεπα τον εαυτό μου γυμνό, τρελάθηκα. Η Μελίνα είπε το αμίμητο «αυτή θα έπρεπε να είναι για πάντα η διαφήμιση του ΕΟΤ»!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share