Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023

«Η συνθήκη που υπήρχε πριν τον γάμο...»: Κόλαφος ο Θοδωρής Μαραντίνης για το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου!

Τι εξομολογήθηκε για τα παιδιά του;

27 Ιανουαρίου 2023 23:43
«Η συνθήκη που υπήρχε πριν τον γάμο...»: Κόλαφος ο Θοδωρής Μαραντίνης για το διαζύγιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά για το πώς διαχειρίστηκε ο ίδιος και η Σίσσυ Χρηστίδου το διαζύγιο ως προς τη ψυχολογία των παιδιών τους, αλλά και την συνθήκη που επικρατούσε στο γάμο τους εξαρχής.

«Αυτό συνέβαινε έτσι κι αλλιώς και μέσα στον γάμο. Επειδή ήμασταν δύο άνθρωπου που δουλεύαμε πολύ και σε περίεργα ωράρια, ήταν πολλές φορές που θα είχα εγώ τα παιδιά κι όλη την μέρα ή δύο μέρες. Αντίστοιχα όταν έφευγα κι η μαμά τους. Οπότε αυτό ήταν κάτι που είχε στηθεί από την αρχή. Την ίδια στιγμή, πλήθος από φήμες έκανε την εμφάνισή του, μιλώντας για μια χορεύτρια που μπήκε στη ζωή του Θοδωρή Μαραντίνη και διέλυσε το γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Όταν γεννήθηκε ο Μιχαήλ, η Σίσσυ είχε εκπομπη το πρωί στον ΑΝΤ1 και το απόγευμα ήταν στο ραδιόφωνο. Ήταν μηνών και τον είχα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θέλει καλή διάθεση σε πρώτη φάση γιατί σίγουρα όταν έρχονται τα παιδιά, η συνεννόηση είναι δύσκολη.

Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου

Είναι μια μεγάλη αλλαγή, που έτσι κι αλλιώς δυσκολεύεσαι. Σαφώς όσο καλύτερα μπορείς να το λειτουργήσεις και να το φέρεις σε ισορροπία, θα είναι και για εσένα καλύτερο και για τα παιδιά» ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Η συνθήκη που υπήρχε πριν τον γάμο σε σχέση με τον χρόνο και τα παιδιά προσπαθήσαμε να το διατηρήσουμε σε ένα περίπου ίδιο επίπεδο, ώστε να μην επηρεαστούν τα παιδιά.

Είναι πολύ σημαντικό γιατί το ζήτησαν και τα ίδια τα παιδιά. Είπανε από μόνα τους ότι θέλουμε να βλέπουμε τις μισές μέρες την μαμά και μισές τον μπαμπά.

Θα ήταν τρομερά εγωιστικό και θα μετανιώναμε πολύ πικρά να το αλλάξουμε αυτό για οποιονδήποτε εγωισμό, τακτική ή στρατηγική» πρόσθεσ εο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share