Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» για τη Ζωή Λάσκαρη: «Όταν άρχισα την κοκαΐνη, με έπιασε η μάνα μου και...»

Τι εξομολογήθηκε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου;

27 Ιανουαρίου 2023 19:53
Αποκάλυψη «βόμβα» για τη Ζωή Λάσκαρη: «Όταν άρχισα την κοκαΐνη, με έπιασε η μάνα μου και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή “Αυτοψία” είχε βρεθεί καλεσμένη πριν καιρό η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, η οποία αποκάλυψε τι συνέβη όταν την έπιασε η Ζωή Λάσκαρη να κάνει κοκαΐνη.

Η κόρη της Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μίλησε στον Αντώνη Σρόιτερ για τις ναρκωτικές ουσίες.

Το θέμα της εκπομπής του Alpha ήταν “Επώνυμοι στα δίχτυα των ναρκωτικών”.Με την ευκαιρία, δείτε ποια ήταν η πρώτη σύζυγος του Αλέξανδρου Λυκουρέζου πριν γνωρίσει και παντρευτεί τη Ζωή Λάσκαρη.

«Το πρώτο τσιγάρο το έκανα στα 13-14. Ήμουν σε παρέα εκτός σχολείου γιατί έκανα πάντα παρέα με μεγαλύτερους. Ήταν φανταστικά. Οι πρώτες φορές ήταν “περνάω φανταστικά”. Θεωρείσαι μικρό παιδί αλλά πιστεύω ότι δεν σε πιέζουν να κάνεις κάτι. Εγώ δεν κατηγόρησα ποτέ κανέναν για ό,τι έκανα στη ζωή μου. Ήταν επιλογή μου. Είχα την επιλογή να πω “όχι”. Είχα την περιέργεια τι είναι αυτό το πράγμα που κάνουν οι μεγαλύτεροι και περνάνε καλά.

Γινόταν σε σπίτια που έλειπαν οι γονείς. Δεν γινόταν καθημερινά γιατί πήγαινα σχολείο. Το τσιγάρο είναι το άνοιγμα να πας παρακάτω. Από το τσιγάρο πήγα στα επόμενα. Το πιστεύω ότι από το βαρύτερο στο ελαφρύτερο. Κάναμε το τσιγάρο και θες να το πας παραπέρα, να ψαχτείς, τι είναι αυτή η κοκαΐνη, τι σου προκαλεί;

Υπήρχε στην παρέα μου. Κάποιος έκανε και εγώ απλά κάποια στιγμή ήθελα να δοκιμάσω και δοκίμασα. Έκανα για κάποιο διάστημα, με έπιασε η μάνα μου, σταμάτησα. Μετά από κάποια χρόνια που πήγα και έμεινα μόνη μου ξέφυγε η κατάσταση. Έκανα σε μαγαζιά. Πάρα πολύ κοινό σπορ. Η κοκαΐνη ήταν παντού, ένα μεγάλο ποσοστό έκανε. Παντού πήγαινα. Υπήρχε στις παρέες που πήγαιναν στα μαγαζιά.

Ευτυχώς που δεν έγινε τίποτα χειρότερο, που δεν μας πιάσανε γιατί κάναμε ακραία πράγματα. Είναι ένα ναρκωτικό που σε βαράει στον εγκέφαλο, στο συναίσθημα. Κάνεις τα πάντα να το βρεις. Το έχεις συνδυάσει τόσο πολύ με την έξοδό σου που κάνεις τα πάντα για να το βρεις», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Δείτε το βίντεο:







 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share