Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Βόμβα» για τον Πασχάλη Τερζή: «Δεν έχει πρόθεση να ξαναμπεί στο...»

Τι αποκάλυψε η κόρη του, Γιάννα;

27 Ιανουαρίου 2023 19:43
«Βόμβα» για τον Πασχάλη Τερζή: «Δεν έχει πρόθεση να ξαναμπεί στο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία εκ βαθέων συνέντευξη έδωσε στην εφημερίδα Realnews, η Γιάννα Τερζή, μιλώντας για τον πατέρα της, Πασχάλη και την απόφαση του να μην ξαναμπεί στα μουσικά δρώμενα.

Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αποκάλυψε την πραγματική σχέση που έχει με τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή. Παράλληλα, αυτές είναι οι δηλώσεις του ίδιου για την υγεία του.

«Παρόλο που είμαι ταυτισμένη µε τον πατέρα µου, έχουμε μια σχέση αλληλοσεβασμού. Είναι ένας ευθύς και αληθινός άνθρωπος, έτσι µας μεγάλωσε και µας έχει βγει σε καλό. Εμείς ήμασταν και είμαστε πάντα ενωμένοι και δεν έχουμε έρθει ποτέ σε ρήξη μεταξύ µας.

Πασχάλης και Γιάννα Τερζή

Είμαι πολύ μεγάλη για να λέω τα προβλήματά µου στον πατέρα µου, τα λύνω μόνη µου. Ο πατέρας µου ήταν άλλης γενιάς τραγουδιστής, συνέβαιναν άλλα πράγματα τότε. Είναι πάντα θετικός, μένει στην ουσία και θέλει να μένω κι εγώ στην ουσία των πραγμάτων.

Αν δώσεις περισσότερη σημασία στα τριγύρω και όχι στη δουλειά σου, τότε χάνεις το νόημα. Θα ήθελα πολύ να γράψουμε ένα κομμάτι μαζί, δεν ξέρω όμως σε τι διάθεση θα τον βρω, γιατί έχει αποσυρθεί και δεν έχει πρόθεση να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Αν όμως του αρέσει το κομμάτι, μπορεί και να γίνει απλά και αυθόρμητα».

Ώρες αγωνίας για τον Πασχάλη Τερζή: «Έκανε δύο εγχειρήσεις, έχει πρόβλημα με...»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Love it» και την Κατερίνα Νινιού είχε παραχωρήσει ο Ζαφείρης Μελάς. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για τον πολύ καλό του φίλο, Πασχάλη Τερζή, αποκαλύπτοντας τις εγχειρήσεις που έχει κάνει. Παράλληλα, αυτές είναι οι δηλώσεις του ίδιου για την υγεία του.

«Το δισέγγονό μου είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί στη ζωή. Είναι τιμή μου να λένε ότι τραγουδάω σκυλάδικα, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το λένε. Ο Πασχάλης Τερζής είναι μια χαρά, απλά είχε πρόβλημα με τους γοφούς του, έκανε δύο εγχειρήσεις και αυτό τον κράτησε πίσω.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει και καλά έκανε, κατά τη γνώμη μου. Αν κι εγώ τον παρότρυνα πολλές φορές να βγει να τραγουδήσει, μου είπε όχι κι έμεινε όχι», είπε αρχικά ο Ζαφείρης Μελάς.

Ο Ζαφείρης Μελάς είπε στη συνέχεια: «Τα σημερινά παιδιά δεν σέβονται καθόλου. Εμείς στο παρελθόν όταν περνούσαν οι μεγάλοι καλλιτέχνες από μπροστά μας, σηκωνόμασταν όρθιοι από σεβασμό. Η νύχτα σε κάνει σκληρό και το στομάχι σου πρέπει να είναι γερό. Ο Βασίλης Τερλέγκας είναι λίγο δύσκολος, λίγο παρτάκιας. Καλός άνθρωπος, ψυχούλα, αλλά ζει στον κόσμο του».

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share