Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άνοιξε τα «χαρτιά» της η Μαντώ: «Η Χαρούλα Αλεξίου έγινε μία..»

«Συγκλονίστηκα όταν...»

27 Ιανουαρίου 2023 19:18
Άνοιξε τα «χαρτιά» της η Μαντώ: «Η Χαρούλα Αλεξίου έγινε μία..»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Μαντώ έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην περίοδο που έμεινε στην Αμερική, στα παιδιά της, αλλά και στη Χαρούλα Αλεξίου.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αρχικά, περιέγραψε τη ζωή της. Χαρακτήρισε τον εαυτό της σπιτόγατα, ενώ τόνισε πως προτιμά να μένει με τα δύο της παιδιά και να περνούν χρόνο μαζί. Με την ευκαιρία, δείτε με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν ζευγάρι ο γιος της Χάρις Αλεξίου.

«Δεν ξέρω εάν παρέμενα στην Αμερική, αν θα έκανα την αντίστοιχη καριέρα που έκανα εδώ. Δεν μετάνιωσα που δεν έμεινα στην Αμερική, η χώρα μου φέρθηκε όμως, πολύ γενναιόδωρα. Η Αμερική ήταν σχολείο. Έκανα κάποιες διεθνείς κυκλοφορίες ως συνθέτρια. Έγραψα και στη Τζέσικα Σίμπσον», δήλωσε.

Στη συνέχεια, ανέφερε πως είναι άνθρωπος που βαριέται εύκολα και φροντίζει να μην κάνει ποτέ τα ίδια πράγματα. «Βαριέμαι εύκολα να κάνω τα ίδια και τα ίδια. Και στην προσωπική μου ζωή βαριέμαι εύκολα. Είμαι πολύ ευχαριστημένη που έχω στο σπίτι τα παιδιά μου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που πρέπει οπωσδήποτε να έχουν κάποιον σύντροφο», είπε.

Όσο για τα διαζύγιά της, είπε πως ποτέ δεν τα θεώρησε προσωπικές αποτυχίες. «Τα διαζύγιά μου δεν τα θεωρώ προσωπικές αποτυχίες, αλλά σαν ένα πολύ ωραίο διάστημα στη ζωή μου. Έμαθα πολλά πράγματα από τους συντρόφους μου, εξελίχθηκα κι έχω άριστες σχέσεις με όλους», ανέφερε.

Η Μαντώ μίλησε και για την Χαρούλα Αλεξίου, την οποία και παρακολούθησε στο «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. «Η Χαρούλα Αλεξίου έγινε μια εξαιρετική ηθοποιός. Την είδα στο Maestro και συγκλονίστηκα», δήλωσε.

«Βουβός» πόνος για τη Χαρούλα Αλεξίου: «Είχα τέτοιο σφίξιμο μέσα μου, έκλαιγα...»

Η αγαπημένη Χαρούλα Αλεξίου είχε παραχωρήσει συνέντευξη πριν λίγο καιρό στον Άρη Καβατζίκη και την κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη“, αποκαλύπτοντας τον βουβό της πόνο όταν έφυγε η μητέρα της από τη ζωή και την προσπάθεια που έκανε να κρύψει το πένθος της ενώ τραγουδούσε.

Η γνωστή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε και σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας της όταν ενώ θρηνούσε τη μητέρα της έπρεπε να βγει στη σκηνή και να τραγουδήσει. Με την ευκαιρία, δείτε με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια ήταν ζευγάρι ο γιος της Χάρις Αλεξίου.

«Έχει τύχει να πρέπει να βγω να τραγουδήσω ενώ δεν ήμουν καλά. Είχα χάσει τη μητέρα μου. Τότε τραγουδούσα στη Θεσσαλονίκη. Κανονικά ένας άνθρωπος πενθεί. Θυμάμαι ότι είχα τέτοιο σφίξιμο μέσα μου τραγουδώντας το “Όλα σε θυμίζουν” για να μη μου βγει η συγκίνηση… Θυμάμαι ότι μετά, τραγουδώντας τη Δημητρούλα και χόρευαν όλοι, τότε άρχισαν να τρέχουν τα μάτια μου και να κλαίω, και να τραγουδάω τη Δημητρούλα αλλά με ένα χαμόγελο τέτοιο ώστε να μην καταλάβει κανείς τίποτα» είπε η Χάρις Αλεξίου.

Δείτε το βίντεο


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share