Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Έφερε τη δικτατορία και παζάρευε...»: Κόλαφος ο Λάκης Λαζόπουλος για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο (Video)

Δριμεία κριτική από τον ηθοποιό

27 Ιανουαρίου 2023 17:22
«Έφερε τη δικτατορία και παζάρευε...»: Κόλαφος ο Λάκης Λαζόπουλος για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε με έντονο τρόπο τα όσα ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος σχετικά με την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου. Ο ηθοποιός τόνισε πως ο εκλιπών έφερε τη δικτατορία στην Ελλάδα και παζάρευε να γίνει ξανά βασιλιάς.

Παράλληλα, ο Χρήστος Δάντης, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την προβολή του θανάτου και της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Λάκης Λαζόπουλος: Να αγοράσουμε και ένα θρόνο;

«Είναι άλλο πράγμα αν είναι συμπαθής ο Κωνσταντίνος, η γυναίκα του Άννα Μαρία, τα παιδιά του, τα εγγόνια του και είναι άλλο πράγμα ο πολιτικός του ρόλος και ο τρόπος που διέλυσε τη δημοκρατία μας, έφερε τη δικτατορία και παζάρευε να ξαναγίνει βασιλιάς.

Και ρωτώ: είναι η ώρα αυτή ο λαός με αυτά τα προβλήματα που έχει να αγοράζει και θρόνο; Αυτό που μας λείπει αυτή τη στιγμή είναι να πάμε να αγοράσουμε κι ένα θρόνο; Είμαστε με τα καλά μας;» σημείωσε ο Λάκης Λαζόπουλος και πρόσθεσε:

«Θέλω να ρωτήσω αυτούς που πήγαν που τους σέβομαι κι αυτούς, αυτοί σέβονται την ιστορία της χώρας; Αυτοί που έτρεξαν στον τέως βασιλιά, θέλω απλά να τους πω ότι μια ασπρόμαυρη τηλεόραση του 1973 που πουλιέται στο Μοναστηράκι, η οποία δεν παίζει ούτε καν ασπρόμαυρα. Το ασπρόμαυρο έχει φύγει από τη ζωή μας, σας παρακαλούμε μην επιχειρείτε να το ξαναφέρετε».

Γιώργος Λιάγκας: «Να τον πετάγαμε στον Σαρωνικό να τον φάνε τα σκυλόψαρα;»

«Είναι αυτό που θες να κάνεις κριτική, αλλά η πράξη είναι τέτοια που σου ακυρώνει και την κριτική. Διαφωνώ πλήρως με τον Λάκη Λαζόπουλο. Ποιος μίλησε για θρόνο;

Πρέπει να το ψάξετε εσείς οι αριστεροί -εγώ δεν είμαι ούτε αριστερός ούτε δεξιός, κεντρώος αυτοχαρακτηρίζομαι- έχετε κρίση αυτή τη στιγμή, γιατί περιμένατε τα τέρατα, δεν έγιναν και κάνετε μια κριτική χωρίς να έχει υπόσταση.

Ποιος μίλησε για επανόρθωση του θρόνου; Ποιος έδωσε άφεση αμαρτιών για τις πραγματικά μεγάλες πολιτικές αμαρτίες του Κωνσταντίνου; Ορθώς τον διώξαμε -όχι τον Κωνσταντίνο, τον θεσμό. Ήρθε, του επετράπη να μείνει εδώ, πέθανε.

Ας μου απαντήσει κάποιος. Τι να τον κάναμε; Να τον πετάγαμε στον Σαρωνικό να τον φάνε τα σκυλόψαρα; Ας μου απαντήσει. Πήρε μια Σολομώντεια ορθότατη απόφαση ο Μητσοτάκης. Δεν προκάλεσε κανένας. Ως προς τι η κριτική; Δεν το καταλαβαίνω», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share