Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με πρώην συνεργάτιδά της: «Με βρίζει χυδαία, την είχα βάλει στο σπίτι μου...»

Κόλαφος η παρουσιάστρια on air!

27 Ιανουαρίου 2023 16:50
Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου με πρώην συνεργάτιδά της: «Με βρίζει χυδαία, την είχα βάλει στο σπίτι μου...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Σκουλού στη Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στην άσχημη συμπεριφορά που δέχεται από πρώην συνεργάτιδά της. Όπως είπε η παρουσιάστρια του Alpha, την εν λόγω γυναίκα την είχε βάλει μέσα στο σπίτι της, της είχε γνωρίσει τους γονείς της και τώρα μιλάει για εκείνη με ύβρεις.

«Γύρνα λίγα χρόνια πίσω στις δικές μας εκπομπές. Δεν θυμάσαι πρώην συνεργάτιδα πώς της έχω φερθεί, πόσο την έχω στηρίξει με τον Θέμη (Μάλλη) και τώρα βγαίνει στο TikTok και μας βρίζει χυδαία. Ειδικά εμένα. Με τα χειρότερα.

Που την έχω βάλει στο σπίτι μου, ξέρει την οικογένειά μου, τη μαμά μου και μιλάει με τα χειρότερα λόγια. Δεν βγάζεις άκρη με αυτούς τους ανθρώπους. Τουλάχιστον αυτή η αδιαφορία είναι σεβαστή. Δεν ξεκατινιάζονται», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στους συνεργάτες της.

Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου για Οικονόμου: «Γιατί δεν μας μίλησε; Δεν θα έπρεπε να πει ότι ...» (Video)

Μια κόντρα δίχως τέλος φαίνεται πως έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον Δημήτρη Οικονόμου, με τους δύο παρουσιαστές να ανταλλάσσουν βαριές κουβέντες. Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ πριν από λίγες μέρες απάντησε στις δηλώσεις του παρουσιαστή του ANT1 μέσω twitter.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Φαίη Φώτου συνάντησαν τον Δημήτρη Οικονόμου για πρώτη φορά μετά τα όσα έχουν συμβεί, ωστόσο ο ίδιος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου αναρωτήθηκε: «Γιατί δεν μας μίλησε ο κ. Οικονόμου; Ένας άνθρωπος που έχει αυτή την πορεία, που έχει τόσες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια, με όλο τον σεβασμό, δεν θα έπρεπε να έχει πει “παιδιά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι” και να προχωρήσει; », με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να προσθέτει:

«Αυτή είναι η τηλεόραση, αν μου αρέσει ή όχι η τηλεόραση, αν θα έβλεπα ή όχι τηλεόραση αν είχα τα λεφτά του Παύλου, δε νομίζω… Είναι χτυπήματα εκατέρωθεν κάτω από τη μέση. Το θέμα είναι ότι οι Ράδιο Αρβύλα επαγγέλλονται αυτό το πράγμα, στο άλογο της σάτιρας ρίχνουν χτυπήματα κάτω από τη μέση. Όχι τώρα, πάντα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share