Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το απόλυτο δράμα με τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Το τράβηξαν από τα μαλλιά...»

Αποκαλύψεις-φωτιά!

27 Ιανουαρίου 2023 15:45
Το απόλυτο δράμα με τον Νίκο Σεργιανόπουλο: «Το τράβηξαν από τα μαλλιά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Εβελίνα Παπούλια, αρκετά χρόνια μετά τον θάνατο ενός από τους καλύτερους φίλους της στον καλλιτεχνικό χώρο και τηλεοπτικού της ταιριού για πολλά χρόνια μέσα από ένα πολύ επιτυχημένο σίριαλ, του Νίκου Σεργιανόπουλου, ξεσπά για τον τρόπο που κάποιοι χειρίστηκαν τη δολοφονία του.

«Αντί να υπάρχει σιωπή και σεβασμός, το τράβηξαν από τα μαλλιά. Τους νεκρούς όμως πρέπει να τους σεβόμαστε» είπε στη News η ηθοποιός φανερά ενοχλημένη η οποία επίσης δεν έκρυψε και την ανησυχία της για το μέλλον της 14χρονης κόρης της.

Η ίδια είπε για την αγαπημένη της κόρη: «Ανησυχώ για το πώς θα καταφέρει να φτιάξει τη ζωή της σε έναν τόσο δύσκολο κόσμο. Τη συμβουλεύω όμως να φύγει στο εξωτερικό, γιατί αν και μακριά από τη μαμά, εκεί οι ευκαιρίες είναι πολύ περισσότερες...

Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο τωρινός ένοικος που μένει στο σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου στο Παγκράτι.

Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να αισθάνεται εκείνη καλά με ότι κάνει, όπου και αν βρίσκεται. Και ανθοπωλείο να θέλει να ανοίξει, εγώ θα είμαι μαζί της! Ό,τι επιθυμήσει εκείνη».

Νίκος Σεργιανόπουλος και Εβελίνα Παπούλια

«Βόμβα» από Γιάννη Μποσταντζόγλου: «Είχα δει τα σκοτάδια του Νίκου Σεργιανόπουλου - Ήταν εμφανές ότι...»

Για τον αδικοχαμένο Νίκο Σεργιανόπουλο μίλησαν ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα σε κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» και τον Ιορδάνη Παπακυριακού.

«Τσακωνόμαστε συνέχεια με τη Δήμητρα, αλλά το ξεπερνάμε. Δεν μπορώ την ευκολία και την ξεπέτα στη δουλειά. Η Δήμητρα είναι αγρίμι. Με τη Δήμητρα έχουμε τις κοινές μας ώρες, αλλά και τον προσωπικό μας χώρο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Η Δήμητρα είναι πιπεράτος άνθρωπος, είναι απρόβλεπτη. Τη ζήλευα τη Δήμητρα», είπε αρχικά ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Η Δήμητρα Παπαδήμα συμπλήρωσε: «Ήθελα να γίνω μοναχή, θα ήμουν στο κελί μου και θα είχα επαφή με το μέσα μου. Δεν είχα ξαναδεί κορμί σαν του Γιάννη και είχα δει πολλούς άντρες. Τον είχα δει στο θέατρο και έπαθα κεραυνοβόλο έρωτα. Στον Γιάννη με τράβηξε η αντρική βλακεία του. Ένας σούπερ άντρας, μια κορμάρα και το μυαλό του… σαν μωρό. Τρελάθηκα! Αυτό θέλουμε οι γυναίκες».

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Ήταν εξαιρετικό παιδί ο Νίκος, είχα δει τα “σκοτάδια” του. Ήταν εμφανές αυτό, αλλά δεν φανταζόμουν ότι θα είχε αυτό το τραγικό τέλος. Η ποιότητα του Νίκου ήταν τέτοια που δεν την έχει κανείς από τους σημερινούς ζώντες, ήταν εξαιρετικό παιδί».

Η Δήμητρα Παπαδήμα τόνισε: «Τα είχα δει τα “σκοτάδια” του Νίκου. Εγώ το φανταζόμουν ότι μπορεί να έχει τραγικό τέλος».

Δείτε όσα δήλωσαν

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share