Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Για μένα η Άννα Βίσση είναι...» - Τα έβγαλε όλα στην φόρα για την τραγουδίστρια η Αννίτα Πάνια

Οι αποκαλύψεις της παρουσιάστριας

27 Ιανουαρίου 2023 14:30
«Για μένα η Άννα Βίσση είναι...» - Τα έβγαλε όλα στην φόρα για την τραγουδίστρια η Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια έχει μια ιδιαίτερη σχέση με την Άννα Βίσση, με τις δύο γυναίκες να έχουν ως συνδετικό κρίκο τον Νίκο Καρβέλα, με την παρουσιάστρια να αναφέρεται σε αυτή.

Η παρουσιάστρια, με τις αποκαλύψεις να έχουν έρθει για κρυφό γάμο της, αναφέρθηκε σε έσχατη συνέντευξή της στο ξεκίνημα στην τηλεόραση, τον γάμο της, τον γιο της, την αυστηρή κριτική και τα σχόλια.

Το σχόλιο της Αννίτας Πάνια για Καρβέλα και Βίσση

«Εγώ την κριτική γενικότερα, την αποδέχομαι, άσχετα από το αν συμφωνώ με αυτά που γράφουν οι άνθρωποι. Τώρα που βλέπω τις παλιές εκπομπές καταλαβαίνω για ποιο λόγο ο κόσμος σχολίαζε, αυτά που σχολίαζε. Ήταν για την εποχή περίεργο αυτό το θέαμα, όμως ήταν αληθινό και οι προθέσεις μας ήταν αθώες. Εγώ έχω μόνο νοσταλγία για αυτά, δεν έχω καμία ενοχή. Θα το έβλεπα έτσι αν δεν είχε ανταπόκριση, ο κόσμος ερχόταν με ουρές, πάντα με την θέλησή τους. Στα πλαίσια της κριτικής τότε είχε ακούσει ότι είμαι και κακός άνθρωπος, έχω μίσος για τους ανθρώπους», είπε αρχικά η Αννίτα Πάνια.

«Εγώ δεν αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα, γιατί με τον Νίκο Καρβέλα ήταν μια σχέση τόσο συμβατή, οπότε δεν αισθανθήκαμε κάτι επειδή παντρευτήκαμε. Αυτό ήτα σαν ένα event για εμάς, το ζήσαμε ωραία, το ευχαριστηθήκαμε. Ο Νίκος το γούσταρε τότε, αλλά νομίζω πάντα με έναν ιδιαίτερο τρόπο που σκέφτεται και εκείνος και εγώ, δεν το είδαμε ποτέ ότι πάμε να ενώσουμε τις ζωές μας με τα δεσμά του γάμου», πρόσθεσε η Αννίτα Πάνια.

Όσον αφορά στη γνωριμία της με τον Νίκο Καρβέλα, η Αννίτα Πάνια αποκάλυψε: «Ο Νίκος Καρβέλας μου την έπεσε από το τηλέφωνο. Το ζήσαμε πολύ ωραία αυτό που ζήσαμε, εγώ δεν είχα μητρικό φίλτρο, ήρθε από τη σχέση μου με τον Νίκο, θέλαμε να έρθει ένα παιδί στη ζωή μας και ήρθε ο Ανδρεάς. Είναι ο άντρας μου για όλα πλέον. Περνάμε ωραία μαζί. Εμπιστεύομαι πολύ τον γιο μου, η ανασφάλεια και η ανησυχία υπάρχει πάντα όμως».

Κλείνοντας, η Αννίτα Πάνια αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Άννα Βίσση, λέγοντας: «Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να αφήσω κάποιο αποτύπωμα στην καρδιά του Νίκου, λόγω της σχέσης του με την Άννα Βίσση. Εμένα η Άννα είναι η χαρά μου που είναι στη ζωή μου, που την ζω από κοντά. Την γουστάρω, την θαυμάζω, την αγαπώ. Η Άννα νομίζω είναι ένα παράδειγμα προς όλους, καταφέρνει να μένει νέα, όμορφη, δυνατή».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share