Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δε μου περνάς..»: H αφιέρωση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στον Χρήστο Μάστορα μετά τον χωρισμό τους (Vid)

Tίτλοι τέλους για το πολυσυζητημένο ζευγάρι

27 Ιανουαρίου 2023 13:47
«Δε μου περνάς..»: H αφιέρωση της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στον Χρήστο Μάστορα μετά τον χωρισμό τους (Vid)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οριστικός φαίνεται πως είναι ο χωρισμός του Χρήστου Μάστορα με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, με τους δύο τους να περνάνε από διάφορες αναποδιές στη σχέση τους στο ξεκίνημα του 2023, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να παρουσιάζεται αποφασισμένος να το τελειώσει.

Σε ένα βίντεο στο Youtube κανάλι του Fipster η Καληφώνη λέει για πλάκα «θα με χωρίσει», με αυτό το βίντεο να αποδεικνύεται προφητικό.

Τίτλοι τέλους στη σχέση τους έπεσαν τα τελευταία 24ωρα, προς το φινάλε της περασμένης εβδομάδας. Μάλιστα, όπως μεταφέρει ο Γρηγόρης Μπάκας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, υπήρξε προσπάθεια οι δυο τους να τα βρουν με διαμεσολάβηση από κοινό τους φίλο, όμως ο Χρήστος Μάστορας δεν φάνηκε διατεθειμένος να αφήσει πίσω του όσα τον έχουν ενοχλήσει.

Έτσι, η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πέρασε από τα stories στο τέλος του 2022, όπου έλεγε ότι είναι ευγνώμων για όσα της έφερε το περασμένο έτος, σε ένα story όπου κάνει λόγο για «μάστερ στις λάθος επιλογές», ενώ σε ένα άλλο story της τραγουδά με νόημα το κομμάτι «Δε μου περνάς» του Πάνου Κιάμου.

Δείτε τη:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share