Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023

«Την φθορά την φέρνουν πράγματα που...» - Κόλαφος για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη η Βάσω Λασκαράκη

Τα λόγια του ηθοποιού

27 Ιανουαρίου 2023 13:14
«Την φθορά την φέρνουν πράγματα που...» - Κόλαφος για το διαζύγιο με τον Τσιμιτσέλη η Βάσω Λασκαράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βάσω Λασκαράκη βρέθηκε χθες (26/1) καλεσμένη στην «Ελένη» με τον Κωνσταντίνο Γαβαλά, μιλώντας για τη συμμετοχή τους στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», τις σχέσεις και τους γάμους, έχοντας περάσει και από ένα διαζύγιο με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, κάτι για το οποίο ο τελευταίος υπήρξε αποκαλυπτικός.

«Ένα ζευγάρι που μας απασχολεί πολύ, που μας δείχνει μια καθημερινότητα και μια κανονικότητα», είπε η παρουσιάστρια υποδεχόμενη τους καλεσμένους της.

Το αγαπημένο ζευγάρι από τη νέα κωμική σειρά του MEGA, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», μίλησαν για τη δουλειά τους και τις σχέσεις ανάμεσα στα ζευγάρια.

«Δε βοηθάνε πολύ οι εξομολογήσεις, ανοίγουν πολλές ιστορίες», είπε αρχικά η Βάσω Λασκαράκη αναφερόμενη στο ρόλο της στη σειρά.

Έπειτα, το τηλεοπτικό ζευγάρι μίλησε για τις σχέσεις ανάμεσα στους δύο συντρόφους.

Τα λόγια των ηθοποιών για τις σχέσεις

«Όταν αρχίζει και μεγαλώνει η οικειότητα, αρχίζεις και βλέπεις και άλλα πράγματα, βγάζεις και άλλα πράγματα. Η οικειότητα σε οδηγεί μετά πιο ελευθέρα να εκφράζεσαι, να το λες αυτό που σε ενοχλεί. Και η συγκατοίκηση είναι σημαντικός παράγοντας για την οικειότητα».

Όπως λένε οι δύο ηθοποιοί, «όταν είμαστε ερωτευμένοι εξιδανικεύουμε τις καταστάσεις, αλλά η καθημερινότητα τρέχει».

«Πρέπει να φροντίζεις τη χημεία σου με τον άλλον. Πρέπει να φροντίζεις να ‘βράζει’. Την φθορά τη φέρνουν πράγματα που είναι αστεία. Αν έχεις διάθεση θετική και κατανόηση, η ισορροπία που έχεις φτιάξει θα κλονιστεί αλλά δε θα έρθει τούμπα».

Οι δύο ηθοποιοί ανέφεραν το ιδανικό μέρος για να ζήσουν, με τη Βάσω Λασκαράκη να λέει πως είναι φαν της Μαδρίτης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share