Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

«Θα έπρεπε να πληρώνετε δικηγόρους για 3 ζωές...» - Πυρ και μανία για τον Γιάννη Πάριο ο Χάρης Βαρθακούρης

Έξαλλος μετά από δημοσίευμα

27 Ιανουαρίου 2023 10:40
«Θα έπρεπε να πληρώνετε δικηγόρους για 3 ζωές...» - Πυρ και μανία για τον Γιάννη Πάριο ο Χάρης Βαρθακούρης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλά έχουν αναφερθεί κατά καιρούς για την υγεία του Γιάννη Πάριου, με τον Χάρη Βαρθακούρη σε μια περίπτωση να «εκρήγνυται» για δημοσίευμα, που τον έδειχνε σε κρίσιμη κατάστασης, νοσηλευόμενο σε κλινική αποκατάτασης.

«Η τιτάνια μάχη των γιατρών σε κλινική αποκατάστασης. Τα εγκεφαλικά γονάτισαν τον Πάριο στα γενέθλιά του», αναφέρει το περιοδικό. Ο Χάρης Βαρθακούρης, που έχει αναφέρει και το λόγο που δεν ακούει τον πατέρα του, όταν το είδε έγινε ταύρος εν υαλοπωλείω.

«Αν ζούσαμε στην Αμερική, το περιοδικό και οι εκδότες θα έπρεπε να δουλεύουν 3 ζωές για να πληρώνουν δικηγόρους και αποζημιώσεις. Κρατάω μια επιφύλαξη βεβαίως αν ο πατέρας μου είχε κάνει εκτροπή στο σταθερό του στην «κλινική αποκατάστασης» που νοσηλευόταν και όταν τον κάλεσα για να του ευχηθώ, προσποιήθηκε, πολύ επιτυχημένα μάλιστα, (για να μην ανησυχήσω) ότι είναι καλά και είπε ψέματα ότι τον πέτυχα στον καναπέ να τρώει φρούτο!», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Χάρης Βαρθακούρης και αντίδραση

«Χαράς ευαγγέλια» για τον Χάρη Βαρθακούρη: Η αποκάλυψη για τη σχέση του Γιάννη Πάριου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Ο Χάρης Βαρθακούρης είχε μιλήσει πριν μερικά χρόνια στον Γιάννη Πουλόπουλο σχετικά με την τότε επανασύνδεση του Γιάννη Πάριου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ο γνωστός συνθέτης είχε αναφέρει συγκεκριμένα για την προσωπική ζωή του πατέρα του:

Χάρης Βαρθακούρης Γιάννης Πάριος

«Την Αλεξάνδρα την ξέρω πολύ καλά χρόνια. Την αγαπώ. Είναι αν θέλεις ένα άτομο που – δεν ξέρω πως θα ακουστεί – εγκρίνω, άρα είμαι μια χαρά. Είμαι πολύ καλά με αυτή την επανασύνδεση. Νόμιζα ότι μου το είπατε σαν δεδομένο. Δεν την επιβεβαιώνω, δεν την διαψεύδω κιόλας. Φαντάζομαι οι πληροφορίες σας μπορεί να είναι και ίδιες με τις δικές μου.»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share