Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Κάνουν την ίδια δουλειά και είναι πανέμορφη: Αυτή είναι η αδελφή της Πόπης Τσαπανίδου

Παντρεμένη και εντυπωσιακή

27 Ιανουαρίου 2023 09:01
Κάνουν την ίδια δουλειά και είναι πανέμορφη: Αυτή είναι η αδελφή της Πόπης Τσαπανίδου
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια από τις πιο καταξιωμένες δημοσιογράφους και, πλέον, ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ ως υπεύθυνη Τύπου, δοκιμάζοντας μια νέα πρόκληση στη ζωή της.

Η ίδια, πρόσφατα, άντρεψε και την κόρη της στην Τήνο. Στο νησί είχαν φτάσει πολλοί φίλοι του ζευγαριού ενώ έκαναν και ένα pre-wedding party για να γιορτάσουν το γεγονός.

Σε ένα από τα πολλά στιγμιότυπα που είδαμε, ήταν και η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία όπως είναι φυσικό έλαμπε από ευτυχία.

Η πανέμορφη αδελφή της δημοσιογράφου

Η Λία Τσαπανίδου είναι η μικρότερη αδελφή της παρουσιάστριας και είναι μια κούκλα. Η Λία, έχει ακολουθήσει τα χνάρια της Πόπης Τσαπανίδου, καθώς ασχολείται και εκείνη επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία.

Οι δύο αδελφές έχουν μεγάλη ομοιότητα και αξίζει να σημειωθεί πως έχουν αδυναμία η μία στην άλλη. Η Λία Τσαπανίδου είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την καθημερινότητά της και την ζωή με τα δύο παιδιά.

Λία Τσαπανίδου

Λία Τσαπανίδου αδελφή της Πόπης

Ποσό που...ζαλίζει: Αυτός ήταν ο μισθός της Πόπης Τσαπανίδου όταν εργαζόταν στην ΕΡΤ

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι μια γυναίκα που είναι γνωστό πως έχει περάσει δύσκολα, μιας και ενώ ήταν έγκυος έχασε τον άντρα της από ηλεκτροπληξία. Ωστόσο, εκ των υστέρων φαίνεται πως τα κατάφερε πολύ καλά, αν κρίνει κανείς τον ετήσιο μισθό που έπαιρνε όταν εργαζόταν στην ΕΡΤ.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει περάσει από πολλά κανάλια και τώρα μετράει τις δυνάμεις και στην πολιτική με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το 2007 απασχολούνταν, στην ΕΡΤ, πλέον των μονίμων υπαλλήλων της, 1.017 εξωτερικοί συνεργάτες, ενώ το 2008 προσελήφθησαν 1.389 συνεργάτες, στοιχίζοντας στην εταιρεία 25.567.599 ευρώ, εκ των οποίων έλαβαν 8.445.505 ευρώ 113 άτομα. Δηλαδή το 8% των συμβασιούχων έλαβε ως αμοιβή το 33% του συνολικού κόστους. Το αντίστοιχο νούμερο για το 2009 ήταν 1.195 συμβάσεις μίσθωσης έργου, με τις συνολικές αμοιβές να ανέρχονται σε 25.518.425 ευρώ, εκ των οποίων 125 άτομα έλαβαν 8.928.342 ευρώ. Δηλαδή το 10% των συμβασιούχων έλαβε ως αμοιβή το 35% του συνολικού κόστους.

Ο ετήσιος μισθός της Πόπης Τσαπανίδου από την ΕΡΤ

Όσο για τους δημοσιογράφους; Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρατίθενται στη λίστα των συμβάσεων άνω των 40.000 ευρώ ετησίως, οι μηνιαίες αποδοχές εξωτερικών συνεργατών της ΕΡΤ τη διετία 2008-2009 κυμάνθηκαν μεταξύ 3.500 ευρώ και 65.000 ευρώ. Οπως συνάγεται από την έκθεση, ο τομέας ενημέρωσης και ψυχαγωγίας είχε την τιμητική του, με την Πόπη Τσαπανίδου να παίρνει 277.831 ευρώ ετησίως.

Το 2009 υπήρξαν μικρές μεταβολές στις αμοιβές κάποιων από τα γνωστά ονόματα της ΕΡΤ εκείνη την περίοδο, ενώ η πλειονότητά τους παρέμεινε στα ίδια επίπεδα αποδοχών. Η παρουσιάστρια, πάντως, είχε λαμβάνειν 257.030 ευρώ, ελαφρώς λιγότερα από το 2008.

Μέσα σε μία διετία λοιπόν η Πόπη Τσαπανίδου πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share