Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αγωνία για την υγεία της Λιάνας Κανέλλη: «Είχα γεμίσει φλέμματα, πήγα άμεσα στο γιατρό...»

«Στο μήνα πάνω, έκανα εξετάσεις...»

26 Ιανουαρίου 2023 16:05
Αγωνία για την υγεία της Λιάνας Κανέλλη: «Είχα γεμίσει φλέμματα, πήγα άμεσα στο γιατρό...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Λιάνα Κανέλλη είναι μια γνωστή μαχήτρια και το έχει αποδείξει σε πολλές περιπτώσεις, όπως σε μια περίπτωση όπου νόσησε, αλλά κατάφερε με κόπο να το ξεπεράσει.

Για την περιπέτεια της υγείας της με την long covid μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Επτά» η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, που αναφέρθηκε και στη Ρούλα Κορομηλά, επισημαίνοντας την προσοχή που πρέπει να δώσει κάποιος.

Η περιπέτεια της Λιάνας Κανέλλη

«Είχα κάνει τα τρία εμβόλιά μου κανονικά. Κόλλησα από έναν άνθρωπο, ασυμπτωματικό, που ήρθε στο σπίτι μου. Ήμασταν τέσσερα άτομα και κόλλησα μόνο εγώ» περιέγραψε η ίδια.

«Δεν είχαν βγει τότε τα αντιικά χάπια. Στο μήνα πάνω, έκανα τις εξετάσεις μου και την αξονική μου και δεν είχα κάτι. Στα μέσα του Φεβρουαρίου (ενάμιση μήνα μετά) ξεκίνησε να με ταλαιπωρεί βήχας. Στην επίσκεψη στον γιατρό ενημερώθηκα ότι ο ένας μου πνεύμονας είχε γεμίσει φλέμματα, ότι συνδέεται με κομάρες που είχα, και αυτό οφείλεται στην long covid. Έλαβα μια θεραπεία 2-3 μηνών και πλέον είμαι μια χαρά. Εξακολουθώ τη θεραπεία γιατί καθοδηγήθηκα να την συνεχίσω για ένα εξάμηνο», εξιστόρησε.

«Πήγα στο γιατρό, δεν έκανα εκτιμήσεις μόνη μου (…) Πρέπει να φροντίζουμε όταν ταξιδεύουμε να χρησιμοποιούμε μάσκα, αντιθέτως πρόκειται για κάτι πολύ επικίνδυνο» είπε ακόμη η κ. Κανέλλη. «Ο διπλανός είναι που μετράει. Ξέρω ανθρώπους που έχουν κολλήσει τους οικείους τους και δεν το συγχώρησαν ποτέ στον εαυτό τους», πρόσθεσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share