Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Πολυχρονίδη: Αυτός είναι ο λόγος που πήρε διαζύγιο με τη γυναίκα του - «Ήταν μια απόφαση...»

Τι αποκάλυψε ο παρουσιαστής;

26 Ιανουαρίου 2023 13:53
Δύσκολες ώρες για τον Πέτρο Πολυχρονίδη: Αυτός είναι ο λόγος που πήρε διαζύγιο με τη γυναίκα του - «Ήταν μια απόφαση...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν και ο Πέτρος Πολυχρονίδης τα τελευταία χρόνια βιώνει την ευτυχία στο πλευρό της Katrin Ladose, φέρει στο ενεργητικό του ένα διαζύγιο από την πρώτη του γυναίκα με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδάκια. Με την ευκαιρία, αυτή είναι η πρωτότυπη δουλειά που κάνει ο πατέρας του.

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της τύχης» είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή στο «Πρωινό», αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά:

«Χωρίσαμε για να είμαστε ωραίοι άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλή σχέση, Σουηδική. Χωρίσαμε για να μη χρειαστεί να έρθουμε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια απόφαση από κοινού. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω πάρα πολύ – ακόμα κάνω αυτό το λάθος και προσπαθώ να το βελτιώσω.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μιλάει για το διαζύγιο του

Δεν έδινα πολλή σημασία στο σπίτι μου, ούτε στα παιδιά. Ήθελα να δώσω, αλλά δεν είχα χρόνο. Ειδικά τα αθλητικά δεν έχουν καν Σαββατοκύριακο. Έχω να κάτσω Σαββατοκύριακο από τα 18 μου. Τα παιδιά μένουν και με τους δυο, έχουμε καθημερινή επαφή. Σήμερα τα βλέπω πολύ περισσότερο»

Ζει την απόλυτη ευτυχία ο Πέτρος Πολυχρονίδης: «Είναι ηρωίδα, αντέχει τον χαρακτήρα µου»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης εδώ και πολλά χρόνια, με τον ίδιο να είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή, έχοντας βρει την χαρά στο πρόσωπο μιας πανέμορφης γυναίκας, μετά το διαζύγιό του.

Ο ίδιος, παθαίνοντας σοκ τελευταία στον «Τροχό της Τύχης», υπήρξε παντρεμένος με δύο παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο, αλλά στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και διατηρεί άριστες σχέσεις.

Η εξομολόγηση του Πέτρου Πολυχρονίδη για τη σχέση του

Ως προς την νέα του σχέση, το όνομά της λέγεται Katrin, κατάγεται από το Κιάτο και είναι διευθύντρια αθλητικής σχολής. Έξι μήνες μετά την αρχή της σχέσης τους, η ίδια γνώρισε τα δυο παιδιά του παρουσιαστή, με τα οποία έχει άριστες σχέσεις.

«Είναι η Κατερίνα µου. Η οµορφιά των ανθρώπων πηγάζει από το πώς νιώθουν. ∆εν υπάρχουν όµορφοι και άσχηµοι άνθρωποι. Υπάρχουν άνθρωποι που επειδή είναι ευτυχισµένοι ακτινοβολούν οµορφιά. Νοµίζω πως εγώ, η οικογένειά µου, τα παιδιά µου, επειδή ζούµε ευτυχισµένοι, οµορφαίνουµε όλοι. Την Κατερίνα τη γνώρισα σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Είναι ηρωίδα. Αντέχει τον χαρακτήρα µου που κάνει 45 πράγµατα το ίδιο δευτερόλεπτο και σκέφτεται άλλα 50 το επόµενο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στη Realnews.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share