Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023

Αγωνία για την υγεία της Ρούλας Κορομηλά: «Άρχισα να αισθάνομαι αδυναμία, μπήκα στο νοσοκομείο και...»

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας

26 Ιανουαρίου 2023 13:42
Αγωνία για την υγεία της Ρούλας Κορομηλά: «Άρχισα να αισθάνομαι αδυναμία, μπήκα στο νοσοκομείο και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ρούλα Κορομηλά πάντοτε είχε μια ιδιαίτερη επαφή με το κοινό και σε αυτό είχε ανοίξει την καρδιά του σχετικά με τα προβλήματα υγείας, που έχει αντιμετωπίσει.

Στο παρελθόν, η Ρούλα Κορομηλά, που πρόσφατα βρέθηκε εν μέσως μιας σύγκρουσης, είχε παραδεχτεί πως πάσχει από μία σπάνια ασθένεια, η οποία ονομάζεται «ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα». Ωστόσο, μέσα στα χρόνια αποφεύγει τις δηλώσεις σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν πως την ταλαιπωρεί η συγκεκριμένη νόσος.

«Το 2007 ενώ είχα ξεκινήσει την συνεργασία μου με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha παρουσίασα προβλήματα υγείας και συγκεκριμένα άρχισα να αισθάνομαι έντονη μυϊκή αδυναμία, αδικαιολόγητη κόπωση, απώλεια βάρους πόνους στις αρθρώσεις (αρθραλγείες), δυσκολία στην αναπνοή με αποτέλεσμα να εισαχθώ στο νοσοκομείο Metropolitan τον Μάιο του 2007 όπου παρέμεινα για περίπου δύο μήνες. Μέσα μετά την εισαγωγή μου στο Νοσοκομείο, μου χορηγήθηκαν ενδοφλεβίως, υψηλές δόσεις κορτιζόνης και μετά από μία δαιδαλώδη διαδρομή με πολλές επώδυνες εξετάσεις που διήρκησαν περίπου 15 μέρες, οι γιατροί μου κατέληξαν στη διάγνωση της ασθενείας μου, η οποία είναι το αυτοάνοσο νόσημα "ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα"».

Δεν πιστεύαμε στα μάτια μας: Αυτή είναι η πραγματική ηλικία της Ρούλας Κορομηλά!

Η εντυπωσιακή Ρούλα Κορομηλά έχει σημειώσει μία ιστορική πορεία στην ελληνική τηλεόραση και το όνομα της έχει συνδεθεί με την παρουσίαση, καθώς πρόκειται για μία από τις καλύτερες και πιο ταλαντούχες παρουσιάστριες. Ωστόσο, πολλοί είναι αυτοί που αγνοούν την πραγματική της ηλικία.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1980 προσλήφθηκε ως διοικητική υπάλληλος στην κρατική τηλεόραση, ενώ στη συνέχεια δούλεψε σε διάφορα κανάλια της ιδιωτικής τηλεόρασης. Καθιέρωσε προγράμματα που για πρώτη φορά έκαναν την εμφάνιση τους στη μικρή οθόνη, όπως οι πρωινές εκπομπές, τα σόου και οι τηλεμαραθώνιοι.

πραγματική ηλικία Ρούλας Κορομηλά

Ωστόσο, από τότε έχουν περάσει πολλά χρόνια και ας μην το έχουμε συνειδητοποιήσει. Για την ακρίβεια 42 χρόνια έχουν περάσει από τότε που η ανεπανάληπτη Ρούλα Κορομηλά, έκανε το τηλεοπτικά της ντεμπούτο.

Άραγε πόσο χρονών είναι σήμερα;

Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 1957, άρα σε λιγότερο από ένα μήνα κλείνει τα 66παραμένοντας όμορφη και εντυπωσιακή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share