Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε παραβατικός γιατί...» - Αποκαλύψεις "φωτιά" Χρήστου Βαλαβανίδη (Video)

«Έπρεπε να ζητήσει...»

26 Ιανουαρίου 2023 13:32
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε παραβατικός γιατί...» - Αποκαλύψεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντύπωση έχουν προκαλέσει σχόλια που έκανε ο ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης σε συνέντευξή του για τον κατηγορούμενο για βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, Πέτρο Φιλιππίδη.

Παράλληλα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής μίλησε από καρδιάς για την υποστήριξη προς την σύζυγο του, Λένα Δροσάκη στην υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη και όσα λαμβάνουν χώρα κατά τη δίκη του ηθοποιού.

Μιλώντας στο «Λοιπόν», ο ηθοποιός ερωτώμενος σχετικά με την υπόθεση και το ΜeΤoo είπε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης έγινε παραβατικός γιατί δεν έλεγξε τη λίμπιντό του και την άφησε να υπάρχει επιθετικά μέσα στο επάγγελμα. Είχε αχαλίνωτη λίμπιντο. Δεν μπορούσε να το ελέγξει, αλλά δεν ζήτησε και συγγνώμη από τα θύματά του. Έπρεπε να ζητήσει ταπεινά συγγνώμη όπως κλαίει τώρα στο εδώλιο του κατηγορουμένου». Επισήμανε πως περιμένει την τελική απόφαση της δικαιοσύνης.

Ερωτώμενος και για την περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη, ο κ. Βαλαβανίδης ανέφερε: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι άλλη περίπτωση. Είναι ένας καλός σκηνοθέτης, καλός ηθοποιός και μπορεί να έκανε κακή επιλογή για το πώς μπορεί να φέρεται στους συναδέλφους. Αυτό δεν με εκπλήσσει γιατί πάντα οι σκηνοθέτες μιλούσαν άσχημα στους ηθοποιούς».

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Μουλά, για το εάν ο ίδιος είχε επίγνωση τέτοιων περιστατικών στο θέατρο, απάντησε: «Το είχα ακούσει, αλλά δεν το είδα. Στο θέατρο και γενικά στη ζωή τα κουτσομπολιά είναι κακό πράγμα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share