Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Με έβρισε και μου είπε να...»: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τον Γιώργο Μαρίνο!

Τι συνέβη με τον ηθοποιό που έχει αποσυρθεί;

26 Ιανουαρίου 2023 12:46
«Με έβρισε και μου είπε να...»: «Φωτιά» οι αποκαλύψεις για τον Γιώργο Μαρίνο!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τον Γιώργο Μαρίνο και την «εξαφάνισή» του μίλησε η Άννα Φόνσου, στην πρεμιέρα της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» πριν μερικές μέρες, αποκαλύπτοντας πως ο άνθρωπος που τον φροντίζει την έβρισε και της είπα να μην τον ενοχλήσει ξανά!

«Φιλοξένησα τον Γιώργο Μαρίνο στο σπίτι του ηθοποιού και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητάνε φωτογραφίες. Αυτός ο κύριος Βασίλης ήταν πάντα εκεί, ο Γιώργος του έχει βαφτίσει τα παιδιά του.

Αφού πέρασε ένας μήνας είπα στον Γιώργο ότι βάσει καταστατικού, δεν μπορούμε να φιλοξενούμε εδώ έναν άνθρωπο που έχει λεφτά. Ήρθε ο Φασουλής μαζί με αυτόν τον κύριο και τον πήραν. Τον πήρα την άλλη μέρα και μου είπε “εδώ είναι παράδεισος, να έρθεις Άννα μου” και του είπα ότι θα πάω αύριο», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

Η Άννα Φόνσου είπε επίσης: «Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Και πήρα εκεί σε αυτό το ίδρυμα και μου είπαν ότι “έφυγε με τον κύριο Βασίλη και δεν είπαν πού πάνε”. Προσπαθούσα να τον βρω και με πήρε αυτός ο κύριος Βασίλης, με έβρισε και μου είπε “μην ασχοληθείς ποτέ με τον Μαρίνο, που είναι και τι κάνει”. Δεν έχει δικαίωμα να μη μας λέει πού είναι και τι κάνει».

Δείτε το βίντεο

«Βόμβα» από το Γιώργο Μαρίνο: «Θα είχα σήμερα ένα παιδί 28 χρονών....»

Πριν αρκετά χρόνια ο Γιώργος Μαρίνος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή «Φώτα Πορείας» και την Έλενα Ακρίτα, αποκαλύπτοντας πως κάποια στιγμή είχε τη δυνατότητα να αποκτήσει παιδί.

Μάλιστα, ο γνωστός showman τόνισε πως το παιδί του θα ήταν την εποχή που έδινε τη συνέντευξη 28,29 χρονών. Ωστόσο, ο ίδιος ανέφερε πως δεν μπορούσε να αναλάβει μια τέτοια μεγάλη ευθύνη, καθώς δεν θα μπορούσε να αλλάξει τον εαυτό του και αν μη τι άλλο να βάλει σαν προτεραιότητα ένα παιδί που θα άλλαζε οριστικά τη ζωή του.

Παράλληλα, ο Γιώργος Μαρίνος είχε μιλήσει για την επιλογή του να αποκαλύψει δημόσια τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, δηλώνοντας πως είχε ανάγκη να το κάνει και να μην κοροϊδεύει τον κόσμο. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Σταμάτης Κραουνάκης για την απόφαση του Γιώργου Μαρίνου να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια τη συνέντευξης ο Γιώργος Μαρίνος ανέφερε πως πίστευε ότι η μάνα του δεν ήταν περήφανη για την ιδιαιτερότητά του, παρά το ότι έζησε μαζί του ωραίες στιγμές, αλλά και την επιτυχία του.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Γιώργου Μαρίνου
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share