Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαρά Βοσκοπούλου: Έγινε ξανθιά και άλλαξε ζωή - Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η 37χρονη κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου (photo)

Απόφαση του Αρείου Πάγου είχε γνωστοποιήσει ότι δεν είναι βιολογική κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου

26 Ιανουαρίου 2023 12:31
Χαρά Βοσκοπούλου: Έγινε ξανθιά και άλλαξε ζωή - Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η 37χρονη κόρη της Τζούλιας Παπαδημητρίου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τζούλια Παπαδημητρίου ήταν μία από τις τέσσερις γυναίκες του αείμνηστου Τόλη Βοσκόπουλου με την οποία φημολογείτο ότι έχει ένα παιδί. Η ιστορία της μικρής Χαράς είχε απασχολήσει το πανελλήνιο μέσα από την κόντρα των δύο πρώην συζύγων. Σήμερα η 27χρονη κοπέλα έχει γίνει ξανθιά και έχει αλλάξει εντελώς τη ζωή της.

Η πρώην σύζυγός του ήταν ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν δημόσια τη θλίψη τους για τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου.

«Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε», είπε χαρακτηριστικά.

Χαρά Βοσκοπούλου σήμερα

Σχετικά με την κόρη της, την 37χρονη σήμερα Χαρά, η Τζούλια Παπαδημητρίου ανέφερε: «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του».

Τον περασμένο Απρίλιο έγινε ωστόσο γνωστό ότι με απόφαση του Αρείου Πάγου, η Χαρά δεν είναι βιολογική κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η 37χρονη σήμερα Χαρά, διαπρέπει στο εξωτερικό, καθώς είναι ακαδημαϊκή σύμβουλος στο Oxford Business College από το 2019.

«Βόμβα» από Τζούλια Παπαδημητρίου: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος έβγαλε πιστόλι και με απειλούσε...»

Η ιστορία αγάπης του Τόλη Βοσκόπουλου με την εντυπωσιακή ξανθιά Τζούλια Παπαδημητρίου κατέληξε σε ένα reality αλληλοκατηγοριών. Από τον έρωτα και τον γάμο στον επεισοδιακό χωρισμό που έγινε σίριαλ στα κανάλια. Παράλληλα, δείτε τι είχε πει ο τραγουδιστής για την Χαρά.

Eκείνο το ζεστό καλοκαιρινό βράδυ του 1995 που ο Τόλης Βοσκόπουλος φορώντας ένα λευκό φανελάκι και τζιν παντελόνι άρχισε να λέει σε μια ομήγυρη δημοσιογράφων πόσο του έλειπε η κόρη του Χαρά, την οποία, όπως κατήγγειλε, δεν είχε δει για δυόμισι μήνες, δεν ήξερε πολλά. Ανάμεσα σε αυτά ήταν ότι η μικρή τότε Χαρά δεν ήταν τελικά δικό του παιδί, κάτι που προέκυψε αργότερα και αποτέλεσε ένα μόνο κεφάλαιο στο πολύκροτο διαζύγιό του με τη μητέρα της, Τζούλια Παπαδημητρίου. Ένα διαζύγιο που έγινε λαϊκό ανάγνωσμα με αλληλοκατηγορίες των δύο πρώην συζύγων, δίκες επί δικών και σκηνές που παρέπεμπαν ενίοτε σε βραζιλιάνικη σαπουνόπερα.

Πριν λίγες ημέρες ο Άρειος Πάγος δικαίωσε τον Τόλη Βοσκόπουλο λαμβάνοντας την απόφαση ότι η Χαρά δεν είναι κόρη του και δεν μπορεί να φέρει το επώνυμό του. Ήταν το τελευταίο -προς το παρόν, γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με αυτή την πολυετή διαμάχη- δικαστικό κεφάλαιο μιας θυελλώδους σχέσης που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’80.

γάμος τζούλιας παπαδημητρίου τόλη βοσκόπουλου

Ο αρραβώνας στο σπίτι του Γιώργου Κατσιφάρα, παρουσία του Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν η πιο επίσημη επιβεβαίωση ενός έρωτα που δεν έμελλε να κρατήσει για πάντα. Έληξε δέκα χρόνια μετά, με μια σφοδρή διαμάχη ανάμεσα στον τραγουδιστή και την τρίτη γυναίκα του, η οποία εκτυλίχθηκε εν μέσω θέρους και τα είχε κυριολεκτικά όλα. Από καταγγελίες του στυλ «με δάγκωσαν μάνα και κόρη» από τον Βοσκόπουλο μέχρι «ο Τόλης έβγαλε πιστόλι και με απειλούσε» από την Παπαδημητρίου και φυσικά μηνύσεις, αγωγές, ασφαλιστικά και εξώδικα που έπεφταν σαν το χαλάζι και απασχόλησαν για χρόνια τη Δικαιοσύνη και το πανελλήνιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share