Τρίτη, 30 Μαΐου 2023

«Χρυσό» δώρο της Ελένης Μενεγάκη για τα 18 της Λάουρας Λάτσιου: Το πολυτελέστατο διαμέρισμα που της χαρίζει για τα γενέθλιά της

Το έναυσμα για την νέα της ζωή

26 Ιανουαρίου 2023 11:48
«Χρυσό» δώρο της Ελένης Μενεγάκη για τα 18 της Λάουρας Λάτσιου: Το πολυτελέστατο διαμέρισμα που της χαρίζει για τα γενέθλιά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεν χωρίσει εδώ και 13 χρόνια αισίως από τον Γιάννη Λάτσιο, αλλά πάντοτε θα συνδέεται μαζί του λόγω των τριών παιδιών, που έχουν μαζί.

Ο Άγγελος, η Λάουρα και η Βαλέρια, άλλωστε, είναι όλη της η ζωή μαζί με τη μικρή Μαρίνα Παντζοπούλου, με την παρουσιάστρια, που έχει εξασφαλίσει τη ζωή της ακόμη και με τα σημερινά της εισοδήματα, να φροντίζει πάντοτε για τα παιδιά της. Δε θέλει να τους λείπει τίποτα και το αποδεικνύει έμπρακτα με την κίνηση, που έκανε για τη Λάουρα.

Το διαμέρισμα που δόθηκε στη Λάουρα για τα γενέθλιά της

Η Λάουρα Λάτσιου κλείνει τα 18 της χρόνια και η ενηλικίωσή της σημαίνει πως, σιγά σιγά, θα ανοίξει τα φτερά της για το μέλλον. Η Μενεγάκη, από την πλευρά της, για να εξασφαλίσει το παιδί της, της πρόσφερε ένα «χρυσό» δώρο με την παραχώρηση ενός εκ των διαμερισμάτων της.

Yes Magazine σπίτι Λάουρας Λάτσιου

Όπως αναφέρει το «Yes Magazine», το πολυτελέστατο αυτό σπίτι προοριζόταν σε κάθε περίπτωση για τη Λάουρα, αλλά με την ενηλικίωσή της, της δόθηκε... μια ώρα αρχύτερα, κάνοντάς την πανευτυχή και σηματοδοτώντας την αρχή στην νέα της ζωή.

Τέρμα τα ψέματα για γαμπρό και πεθερά: Αυτή είναι η πραγματικότητα για τη σχέση του Άγγελου Λάτσιου και της Δωροθέας Μερκούρη

Ο Άγγελος Λάτσιος βρίσκεται σε έναν τρελό έρωτα με τη Γαία Μερκούρη, με το ζευγάρι να μοιάζει πιο ευτυχισμένο από ποτέ, έχοντας και την έγκριση της Ελένης Μενεγάκη, κάτι που μάλλον ισχύει και για τη Δωροθέα Μερκούρη.

Μπορεί κανείς από τους δυο να μην έχει μιλήσει ανοιχτά για την σχέση τους, ωστόσο οι φωτογραφίες αλλά και τα σχόλια κάτω από αυτές μιλούν από μόνα τους.

Μάλιστα, η σχέση των δύο παιδιών φαίνεται να είναι σοβαρή, μιας και η Γαία έχει γνωρίσει την οικογένεια του Άγγελου, με την οποία τα πάει και εξαιρετικά, μιας και αυτή τη στιγμή βρίσκονται όλοι μαζί για διακοπές.

Καλά τα πάει όμως και με την Λιλίκα Παντζοπούλου, την πεθερά της Ελένης Μενεγάκη και μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να σχολιάζει τις φωτογραφίες της Γαίας.

Η αλήθεια για τη σχέση Άγγελου Λάτσιου και Δωροθέας Μερκούρη

Ωστόσο, πολύ καλά φαίνεται πως τα πηγαίνει και ο Άγγελος Λάτσιος με την μητέρα της αγαπημένης του, Δωροθέα Μερκούρη, παρόλο που η ίδια στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με τον Ματέο. Όλα αυτά όμως φαίνεται πως τα έχουν αφήσει πίσω τους.

Τέρμα τα ψέματα για γαμπρό και πεθερά: Αυτή είναι η πραγματικότητα για τη σχέση του Άγγελου Λάτσιου και της Δωροθέας Μερκούρη

Γαμπρός και πεθερά, όπως χιουμοριστικά θα μπορούμε να τους πούμε, τα πηγαίνουν πολύ καλά, μιας και η Δωροθέα αρκετές φορές έχει εξίσου αφήσει τα δικά της σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες του Άγγελου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share