Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πικάντικες αποκαλύψεις Ελένης Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: «Τρελαίνομαι να τον έχω στα χέρια μου και να τον...»

«Μια φορά που...»

26 Ιανουαρίου 2023 11:03
Πικάντικες αποκαλύψεις Ελένης Μενεγάκη για Μάκη Παντζόπουλο: «Τρελαίνομαι να τον έχω στα χέρια μου και να τον...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πικάντικες αποκαλύψεις προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη για τον Μάκη Παντζόπουλο μέσα από την εκπομπή της. Παράλληλα, δείτε εδώ πόσες χιλιάδες ευρώ παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για κάθε ανάρτηση στο Instagram

«Εγώ περιμένω πότε θα πάμε χειμώνα με τον αντρούλη μου στην Άνδρο, για ένα Σαββατοκύριακο μόνο, γιατί μου αρέσει να μπω στην κουζίνα, να τον έχω στα χέρια μου και να τον ταΐζω όλη μέρα. Τρελαίνομαι. Ξέρεις τι έχω καταλάβει σε αυτή τη ζωή; Όπως ο Μάκης δεν ξέρει να βράζει ούτε ένα ρύζι… Μου λέει: “Εσύ δεν αφήνεις”. Του λέω “Γιατί να σε αφήσω; Μια φορά που σε άφησα έγινε μια μαντάρα κουζίνα και δεν φάγαμε”.

Θεωρώ πως όταν ο ένας από τους δυο αγαπά την μαγειρική, ο άλλος κάπως επαναπαύεται καλύτερα και αφήνει χώρο και αυτός που μαγειρεύει δεν θέλει άλλον μέσα στην κουζίνα» ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στον Σάββα Πούμπουρα, ο οποίος ήταν στην κουζίνα.

Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος

«Ψάχνουν τουαλέτα να κάνουν σ@ξ, σου ορκίζομαι...»: Σάλος με τις δηλώσεις Λιάγκα για Ελένη Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο!

Δεν είχαν προηγούμενο οι δηλώσει του Γιώργου Λιάγκα για την Ελένη Μενεγάκη, τον Ματέο Παντζόπουλο και τις σεξουαλικές τους συνευρέσεις πριν μερικά χρόνια.

Με την ευκαιρία, δείτε με τι θα ασχοληθεί επαγγελματικά ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος.

Ο παρουσιαστής του Πρωινό, όταν είδε τις φωτογραφίες του διάσημου ζεύγους στα περιοδικά, είπε: «Είναι το πιο ευτυχισμένο ζευγάρι της showbiz.

δηλώσεις Γιώργου Λιάγκα για Μενεγάκη και Ματέο Παντζόπουλο

Πιστεύω ότι βρίσκονται και θέλουν να βρουν τουαλέτα, δωμάτιο κλπ. να πάνε να κάνουν σεξ! Σου ορκίζομαι, δεν κρατιέται ο ένας για τον άλλον! Τρελαίνονται! Είναι πολύ ερωτευμένοι»!

Μάλιστα, σε φωτογραφίες της Ελένης Μενεγάκη την ώρα που έκανε pilates, ο Γιώργος Λιάγκας αναφώνησε: «Στα τέσσερα! Στα τέσσερα»!

Σπαραγμός για την Ελένη Μενεγάκη: «Φέτος σκέφτομαι ασταμάτητα ότι σε έναν μήνα η κόρη μου...»

Με αφορμή το γράμμα της Ελένης Πετρουλάκη στην κόρη της που έγινε 18 χρονών, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να μοιραστεί τις δικές της σκέψεις για την κόρη της Λάουρα η οποία ενηλικιώνεται τον επόμενο μήνα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέφερε πως παρότι και ο γιος της έχει ενηλικιωθεί, ακόμα δε μπορεί να συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά.

«Έβλεπα αυτό που έγραψε η Ελένη Πετρουλάκη για την κόρη της που γίνεται 18 χρονών. Το διάβαζα και έλεγα, ασταμάτητα αυτή τη σεζόν, τον άλλο μήνα θα γίνει 18. Και λέω, το παιδί μου; Που δεν είναι το πρώτο, ο γιος μου είναι 20. Δεν έχει σημασία όμως. Πότε το φανταζόμουν, πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και έφτασε 18….» είπε η Ελένη Μενεγάκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share