Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023

Το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Νίκο Μουτσινά: «Με έχει στενοχωρήσει πολύ! Του ζήτησα να πιούμε καφέ και με...»

Αυτή είναι η πραγματική τους σχέση

26 Ιανουαρίου 2023 09:47
Το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Νίκο Μουτσινά: «Με έχει στενοχωρήσει πολύ! Του ζήτησα να πιούμε καφέ και με...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου το βράδυ της Τετάρτης 26/1 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατά τη διάρκεια της συζήτησής του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θέλησε να εκφράσει ένα παράπονό του προς τον Νίκο Μουτσινά. Ενώ, «φωτιά» είχαν πάρει προ τριετίας τα ρεπορτάζ για τον Νίκο Μουτσινά, αναφέροντας πως ο γνωστός παρουσιαστής έκανε διακοπές με σύντροφο και φίλους.

«Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και δυόμιση χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως είναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δε σηκώνει τηλέφωνα.

Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά. Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. Δυόμιση τρία χρόνια δε με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ.

Το παράπονο του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Νίκο Μουτσινά

Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι όμως να είναι καλά. Δε θα μιλήσω για το ταλέντο του. Είχα πει στο ραδιόφωνο πρόσφατα, ότι επειδή στενοχωριέται που τώρα δεν πάει λίγο καλά στα νούμερα και σκεφτόταν για την τηλεόραση, ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί. Μας λείπουν τέτοια ταλέντα στην τηλεόραση» είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share