Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Όταν ήμουν έγκυος, χώρισα 2-3 φορές...»: Αποκάλυψη «βόμβα» από Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη!

Τι είχε συμβεί πολύ πριν το διαζύγιό τους;

26 Ιανουαρίου 2023 09:39
«Όταν ήμουν έγκυος, χώρισα 2-3 φορές...»: Αποκάλυψη «βόμβα» από Σίσσυ Χρηστίδου για Θοδωρή Μαραντίνη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η σχέση του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σίσσυ Χρηστίδου, αποτέλεσε μια από τις πιο παθιασμένες στην ελληνική showbiz, ωστόσο το προβλήματα στο γάμο τους υπήρχαν πολύ πριν το διαζύγιο, γεγονός που έγινε αντιληπτό από τις δηλώσεις της παρουσιάστριας ότι είχαν χωρίσει 2-3 φορές, ενώ ήταν έγκυος.

Όπως είναι γνωστό το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι δεν χώρισε και με τους καλύτερους όρους, μιας και οι φωτογραφίες της δικαστικής τους διαμάχης είχαν δει το φως της δημοσιότητας, ενώ πλήθος από φήμες έκανε την εμφάνισή του, μιλώντας για μια χορεύτρια που μπήκε στη ζωή του Θοδωρή Μαραντίνη και διέλυσε το γάμο του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε εξομολογηθεί για τον πρώην, πλέον, σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη:

«Όταν ήμουν έγκυος, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δηλαδή, χώρισα κι εγώ 2-3 φορές με τον Θοδωρή. Τα πράγματα είναι δύσκολα αυτήν την περίοδο της εγκυμοσύνης με τις ορμόνες και θέλουν το χρόνο τους για να εξομαλυνθούν. Αφού φύγουν οι πρώτοι μήνες υπάρχει μία ισορροπία»

Πολύ πριν τον Μαραντίνη: Η άγνωστη σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου με γνωστό ποδοσφαιριστή που τελείωσε άδοξα

Η Σίσσυ Χρηστίδου πριν από το γάμο της με τον Θοδωρή Μαραντίνη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει και δυο γιους, είχε σχέση με γνωστό κούκλο ποδοσφαιριστή, για αρκετά χρόνια.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Θα το πληρώσεις...» - Στα δικαστήρια ξανά η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το διαζύγιο με τον Μαραντίνη

Και μπορεί οι γνωστοί τους τότε να μιλούσαν για ένα ζευγάρι που σίγουρα θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε και πλέον αυτή η σχέση ανήκει στο παρελθόν.

Η Σίσσυ Χρηστίδου διατηρούσε σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή

Η παρουσιάστρια διατηρούσε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Γιώργου Αλεξόπουλου, για πέντε χρόνια και όλοι τότε μιλούσαν για μια σχέση που θα κατέληγε σε γάμο, καθώς αποτελούσαν από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz.

undefined

Για ποιο λόγο τελείωσε άδοξα η σχέση της Σίσσυς Χρηστίδου

Η σχέση, όμως, τελείωσε απότομα το 2007, με αφορμή, σύμφωνα με φήμες, κάποιες hot εμφανίσεις που έκανε η παρουσιάστρια στο πρωινό του Mega «Όμορφος κόσμος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share