Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ανατροπή με τον Θανάση Βέγγο: «Ήταν μες στην κατάθλιψη, τον έβλεπες και...»

Τι αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη για τον αείμνηστο ηθοποιό;

26 Ιανουαρίου 2023 08:50
Ανατροπή με τον Θανάση Βέγγο: «Ήταν μες στην κατάθλιψη, τον έβλεπες και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κι όμως ο Θανάσης Βέγγος στην πραγματική του ζωή δεν ήταν αυτό που βλέπαμε στις ταινίες του και την αποκάλυψη έκανε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία είχε συνεργαστεί μαζί του σε πολλές ταινίες, αναφέροντας πως είχε κατάθλιψη. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε η ηθοποιός για τον Σταμάτη Φασουλή.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός είχε αποκαλύψει και το άγνωστο σκηνικό της απιστίας του Θανάση Βέγγου προς τη γυναίκα του.

«Μου λείπει πολύ ο Θανάσης Βέγγος. Δεν ήταν καθόλου χαρούμενος ή χαζοχαρούμενος. Στην κανονική του ζωή ήταν μες στην κατάθλιψη ο μπαγάσας. Ήταν πολύ σοβαρός επί της ουσίας. Τον έβλεπες και δεν το πίστευες. Ήθελες να του πεις κάτι γουστόζικο κι αυτός κουνούσε μόνο το κεφάλι. Δεν γελούσε στην παρέα. Εγώ είμαι ακόμα η ψυχή της παρέας» αποκάλυψε η Βάσια Τριφύλλη στην εκπομπή Στούντιο 4.

Όσο για το αν έχει ξεχωρίσει κάποια συνεργασία της;

«Όλοι οι συμπρωταγωνιστές μου ήταν αγαπημένοι. Αν δεν μπορώ να κάνω παρέα μαζί σου π.χ., δεν έρχομαι. Είμαι τόσο απόλυτη. Γνωρίζεις και λες μπορώ ή δεν μπορώ. Βεβαίως μου έχουν τύχει κακές συνεργασίες, σηκώνομαι και φεύγω».

Δείτε το βίντεο

Σπαραγμός για τη σύζυγο του Θανάση Βέγγου: «Δεν είναι στο πλευρό μου, νιώθω μόνη...»

Κανείς δεν έχει ξεχάσει το πρωινό εκείνο του Μαΐου του 2011, όταν ανακοινώθηκε πως υστέρα από ένα βαρύ εγκεφαλικό ο Θανάσης Βέγγος έφυγε από τη ζωή. Πρώτη από όλους η σύζυγός του Ασημίνα, η οποία σπάραξε, τονίζοντας πως νιώθει μόνη που δεν είναι στο πλευρό της.

Γεννημένος στο Παλαιό Φάληρο στις 29 Μαΐου του 1927, γιος του ήρωα της αντίστασης Βασίλη Βέγγου, ο οποίος μετά τον πόλεμο, είδε την εταιρεία του να τον απολύει εξαιτίας των πολιτικών πεποιθήσεών του, από παιδί ξεκίνησε να δουλεύει στο μεροκάματο. Με την ευκαιρία αυτός ήταν ο λόγος που δεν έδινε συνεντεύξεις.

Από το 1956 μέχρι και το τέλος της ζωής του ήταν παντρεμένος με τη σύζυγό του, Ασημίνα, η οποία τον στήριξε καθ' όλη τη διάρκεια του γάμου της.

Μπορεί να έχουν περάσει 12 χρόνια από το θάνατό του, όμως η σύζυγός του ακόμα τον θυμάται και της λείπει πολύ. Άλλωστε η μοναξιά είναι ένας πολύ ύπουλος εχθρός.

σύζυγος Θανάση Βέγγου

Η ίδια είχε μιλήσει στο «Χάι», αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έφυγε εντελώς ξαφνικά μέσα σε ελάχιστες μέρες. Αυτό που ήθελε να ολοκληρώσει, ήταν δύο δουλειές που είχε κλείσει να κάνει και ήθελε να τις αφήσει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές. Ήταν κάτι πολύ καλό που όμως δεν κατάφερε να το φέρει εις πέρας. Τον πρόλαβε ο θάνατος.

Συγκίνηση και εκτίμηση στον άνθρωπο μου. Όμως νιώθω μόνη που δεν είναι στο πλευρό μου για να τις δούμε μαζί. Αλλά έχω τα παιδιά και τα εγγόνια μου και μου κρατάνε συντροφιά. Τις βλέπουμε μαζί όταν παίζονται. Είναι δυνατόν να μην μου λείπει; Πολύ, πάρα πολύ. Όμως παρηγορούμαι με τις φωτογραφίες που έχω μέσα στο σπίτι μας, με τις αναμνήσεις που μου έρχονται στο νου, με όσα βίωσα στο πλευρό του. Κάθε βράδυ του λέω καληνύχτα σα να είναι μαζί μου. Νιώθω ότι μας προσέχει. Και εμένα και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share