Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φανερά αδυνατισμένη η Μαριέττα Χρουσαλά - Η επίμαχη φωτογραφία και οι φήμες για την υγεία της

Η εικόνα που προκάλεσε ερωτηματικά

26 Ιανουαρίου 2023 08:01
Φανερά αδυνατισμένη η Μαριέττα Χρουσαλά - Η επίμαχη φωτογραφία και οι φήμες για την υγεία της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαριέττα Χρουσαλά όλα τα χρόνια που είναι παρούσα στα τηλεοπτικά δρώμενα είχε πάντα κορμί...λαμπάδα, γεγονός αυτονόητο μιας και ασχολείτο για χρόνια με το μόντελινγκ. Παρ' όλα αυτά, μια φωτογραφία της στην οποία δείχνει φανερά αδυνατισμένη ήταν η αρχή για να ξεσπάσουν φήμες για την υγεία της. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το πραγματικό όνομα του συζύγου της, Λέοντα Πατίτσα.

Μπορεί η ίδια εδώ και χρόνια να λείπει από την τηλεόραση, με εξαίρεση την παρουσίαση του τελευταίου Madwalk, όμως έχει αρκετούς θαυμαστές και βρίσκεται πάντα στην επικαιρότητα των lifestyle περιοδικών. Γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν είναι η πρώτη φορά που μια φωτογραφία της γίνεται αφορμή για κακοπροαίρετα σχόλια και φήμες ότι έχει νευρική ανορεξία.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριέττα Χρουσαλά είχε μοιραστεί πριν αρκετό καιρό μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται αρκετά αδυνατισμένη. Η παρουσιάστρια, πάντα ήταν αδύνατη, ωστόσο είχε μερικές καμπύλες, που τώρα όμως τις έχασε και αυτές.

Η Μαριέττα Χρουσαλά φανερά αδυνατισμένη

Βέβαια με τα παιδιά, τις δουλειές του σπιτιού, αλλά και τις επαγγελματικές, είναι όλη ημέρα στο πόδι και έτσι έχει χάσει αρκετά κιλά και δεν τρέχει κάτι με την υγεία της. Μάλιστα, κάνει και σκληρή γυμναστική.

«Βόμβα» από Μαριέττα Χρουσαλά: «Με τον Λέοντα Πατίτσα γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που...»

Η Μαριέττα Χρουσαλά μίλησε για όλα στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», απαντώντας για το γάμο και την οικογένεια, που έχει δημιουργήσει.

Η παρουσιάστρια που μετά από αρκετά χρόνια αποχής επέστρεψε φέτος αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του Madwalk, ετοιμάζοντας κι ένα νέο τηλεοπτικό «βήμα», μίλησε για την απόφασή της να πάρει μέρος στα καλλιστεία, τη σχέση με τα παιδιά της αλλά και τον παράδοξο τρόπο που γνωρίστηκε με τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα.

«Ο μπαμπάς μου ήθελε πάρα πολύ να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα, ο αδερφός μου με παρότρυνε να του κάνουμε το χατίρι και έστειλε την αίτηση στα καλλιστεία. Το έκανε για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου, να χαρεί. Πρόλαβε τα καλλιστεία. Έφυγε ανήμερα των Miss Universe στον Παναμά. Η παραγωγή δε μου είπε κάτι, ήμουν 20 ετών… Το έμαθα όταν επέστρεψα στην Ελλάδα» είπε η Μαριέττα Χρουσαλά.

«Δεν ήμουν προετοιμασμένη για το περιστατικό με την τούρτα… Ποτέ δεν ένιωσα θυμό. Δεν είχα θυμό. Πιο πολύ αναρωτιόμουν γιατί να συμβεί αυτό στη μέση της εκπομπής, μου έπαιρνε που μου έπαιρνε δυο ώρες να ετοιμαστώ και ξανά πάλι… Όχι τίποτα άλλο, δεν είμαι και φαν της τούρτας. Εννοείται τον συγχώρησα» ανέφερε σε άλλο σημείο για το χαρακτηριστικό περιστατικό με την τούρτα που της είχε ρίξει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η σχέση με τα παιδιά της και ο γάμος με τον Πατίτσα

Για τα παιδιά της, η Μαριέττα Χρουσαλά ανέφερε, «Η κόρη μου είναι 10 ετών, ο γιος μου θα γίνω 8 σε λίγους μήνες και ο μικρούλης θα γίνει πέντε σε λίγες εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι με την κόρη μου είμαστε φίλες και ότι θα το διατηρήσω αυτό. Μιλάμε… Μου λέει τα θέματά της, με τις φίλες της, να διαλέξουμε μαζί ρούχα για τα πάρτι.. Ο γιος μου ο μεσαίος είναι πιο πολύ με τους φίλους του, να έχει μια μπάλα και να βαράει όλη μέρα. Ο μικρούλης είναι πιο μωράκι ακόμα, πιο αγκαλίτσας».

Ενώ για τον σύζυγο της Λέοντα Πατίτσα και τον τρόπο που γνωρίστηκαν αποκάλυψε, «Μοιάζουμε τόσο πολύ και σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες οπότε, ξεδιπλωνόμαστε και παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δυο ακάλεστοι…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share